O podjetju

Mizarstvo Peklenk je družinsko podjetje, ki se lahko pohvali z dolgo tradicijo. Leta 1928 se je z mizarstvom začel ukvarjati že stari oče Peklenk Anton.
Skozi vsa ta leta smo se trudili slediti trendom in predvsem vedno poskušamo ugoditi željam stranke.
Od leta 1998 smo se preusmerili bolj na izdelavo pohištva po meri, do takrat pa smo veliko opremljali poslovne prostore.
Od leta 2014 se lahko pohvalimo z razširjenim razstavnim salonom, ki ga s ponosom razkažemo vsem, ki nas obiščejo in kjer se lažje dogovorimo o dizajnu, vseh detajlih in izbiri pravega materiala za izdelavo želenega pohištva.
Pohištvo po meri zahteva natančne meritve, ki jih izvedemo preden začnemo z izdelavo projekta, in takrat tudi dorečemo še kakšen nerešen detajl, oz. detajl, ki se pokaže ob samih izmerah.
Vsako leto se udeležimo Ljubljanskega sejma Dom in sejema Ambient, kjer se predstavimo z novostmi.
Vabljeni, da nas obiščete na Tiranovi 40 in se prepričate o kvaliteti naših izdelkov.

Mnenja strank

 • 1 ocena (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Mizarstvo Peklenk Boris s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  _sun_

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Izdelali so mi pohištvo za celotno stanovanje (kuhinja, kopalnica, dnevna soba, spalnica, veža). Njihov pristop je zelo profesionalen. Odlično svetovanje pri samem izboru pohištva, super izvedena montaža in izdelava pohištva.