Mizarstvo Kogoj Roman Kogoj S.P

O podjetju

Mizarstvo Kogoj smo družinsko podjetje, ki na trgu deluje od leta 1993. Specializirali smo se za izdelavo notranje opreme in pohištva (dnevne sobe, kuhinje, kopalnice, predsobe, spalnice, otroške sobe, garderobne omare, vgradne omare) z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. V skladu z vašimi željami vam opremimo tudi poslovne prostore, oblikujemo pisarniško pohištvo ter pohištvo za salone. Pred samo izvedbo nudimo ogled ter v sodelovanju s strankami izberemo najboljše surovine in materiale za končne izdelke. Vsakemu posamezniku se celostno posvetimo in prilagodimo željam naših kupcev. Pri svojem delu skušamo zliti tradicijo s sodobnimi oblikovnimi smernicami. Dolgoletne izkušnje na tem področju nas vodijo pri svetovanju, načrtovanju in natančni izdelavi ter montaži kakovostnega in funkcionalnega pohištva, naši izdelki pa so plod nenehnega razvoja in spremljanja trendov. Zanesljivost, natančnost in skrb za kakovost od zasnove do izvedbe so naše prednosti na trgu. V Mizarstvu Kogoj bomo prisluhnili vašim željam ter z veliko vnemo in znanjem poskrbeli za dovršenost izdelkov. Naš cilj je, da se boste v vašem domu ali delovnem okolju počutili lepo.

Mnenja strank

 • 4 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Mizarstvo Kogoj Roman Kogoj S.P

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Denis K.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Storitev odlično opravljena, natančno izdelano pohištvo in ustrezna cena. Zelo sem zadovoljen, pohvalil bi tudi korekten odnos. Priporočam vsem, ki gledate na natančnost in kvaliteto.

 • avatar image

  Eva K.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  S podjetjem sem prišla v kontakt že pred leti, ko smo opremljali hišo. Ker sem z vso opremo bila zelo zadovoljna, sem se nato odločila še za opremo poslovnega prostora.
  Vsa oprema je bila skrbno načrtovana, upoštevane vse naše želje.
  Če si želite kvalitetno pohištvo, natančnost in cenovno prilagodljivost vašim financam, je mizarstvo Kogoj pravi naslov za vas.

 • avatar image

  Boštjan V.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Vrhunska oprema z eno besedo. V mizarstvu Kogoj smo že naročili spalnico, nekaj omar, celotno opremo kopalnice in kuhinje ter nazadnje še otroško sobo.
  Kvalitetno izdelano pohištvo, res zelo natančni detajli, robovi,... odlična cena in več kot zadovoljne stranke. Mi se definitivno še vrnemo k vam, ostalim pa srčno priporočamo naročilo storitev.

  Odgovor ponudnika

  zahvaljujemo se vam za oddajo mnenja! Lep pozdrav, Ekipa MK.

 • avatar image

  Matej S.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Skupaj z mizarjem sva se dogovorila za izmero prostora, izrazili smo naše želje opreme in prejeli konkretne ideje funkcionalnosti še iz strani mizarja. V skupnem dogovoru smo prejeli ponudbo in jo sprejeli. Potem je bila na vrsti izdelava, izredno kakovosten material in montaža. Odlično razmerje med kakovostjo končnega izdelka in pa ceno. Komunikacija je potekala brez problema, zelo prijazno osebje. Kljub temu, da smo se za izdelavo nove opreme odločili v času, ko je mizar imel povečan obseg dela, smo našo opremo prejeli v hitrem času in povečan obseg dela pove le eno - natančnost, kvaliteta in zadovoljstvo.

  Odgovor ponudnika

  zahvaljujemo se vam za oddajo mnenja! Lep pozdrav, Ekipa MK.