O podjetju

V Merkurju vsak dan skrbimo za zadovoljstvo naših kupcev z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno ter odličnim svetovanjem.

Trgovski centri Merkur na enem mestu združujejo pestro ponudbo izdelkov za gradnjo, obnovo in vzdrževanje, za zabavo, udobje in kakovostno bivanje. Z vrhunsko ponudbo smo tudi zvest partner številnim mojstrom, obrtnikom in podjetjem.

Za mojstre zagotavljamo široko ponudbo izdelkov za gradnjo, delavnico, urejanje bivalnih prostorov in vrta ter popoln program kopalnic. Zaokrožuje jo seveda strokovno svetovanje izkušenih prodajalcev.

V Merkurjevih trgovinah najdete tudi ponudbo naprav in izdelkov za udobno in kakovostno bivanje. Bela tehnika, mali gospodinjski aparati, akustika, računalništvo ter številni pripomočki za kuhinjo ter lep in urejen dom vas čakajo v naših trgovinah.

Dodatno pa izbrani sezonski programi poskrbijo, da v Merkurju vedno najdete izdelke, aktualne za letni čas, v vrtnih centrih pa sveže rastline. Merkur je z vami vse leto!

Mnenja strank

 • 4 ocene (5.0)

Ocenite storitve ponudnika Merkur trgovina, d.d.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Denis K.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  V trgovini so v večini zelo prijazni prodajalci, ki si vzamejo čas zate in se ti posvetijo.
  Na izdaji blaga ti zaposleni pomagajo ali celo samo naložijo blago, za razliko od vseh raznih trgovin:
  momax, Bauhaus, dipo, rutar itd. kjer ti pripeljejo na rampo in moraš sam.

 • avatar image

  Tjaša V.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Prenova kopalnice je bila zelo enostavna - 3D izris z načrtom, široka izbira kopalniški elementov,izbira mojstra in plačilo na obroke, vse na enem mestu!