Kozmetični salon Ave

Kozmetični salon Ave

Ulica Ferda Kozaka 30,

1000 Ljubljana

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Pon 08:00-21:00
Tor 08:00-21:00
Sre 08:00-21:00
Čet 08:00-21:00
Pet 08:00-21:00
Sob 08:00-14:00

O podjetju

Lepota je odsev nas samih – našega počutja, zdravja, sreče. Naša koža je pokazatelj tega, kar se z nami dogaja. Zato je pomembno, da jo negujemo skozi vsa obdobja v življenju.
V našem salonu svojim strankam nudimo, kar se da dobre storitve iz področja nege (obraza ion telesa), oblikovanja telesa, hujšanja, pedikure, manikure, depilacije.
Salon Ave deluje že vrsto let. Leta 2010 smo začeli uporabljati organsko kozmetiko, saj svojim strankam želimo le najbolje. Naša vizija je čim večja uporaba certificiranih naravnih izdelkov, kajti le tako lahko izpolnjujemo naš cilj – cilj celostne obravnave. Ker je koža odsev naše notranjosti, se držimo vodila vplivati na človeka od znotraj navzven.
Skozi vsa leta delovanja se trudimo zagotoviti profesionalnost ter kakovost opravljene storitve, saj si želimo strank, ki se k nam rade vračajo. Naše stalne in zadovoljne stranke so naš ponos.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika Kozmetični salon Ave

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.