O podjetju

Marché® - svež, zdrav in hiter
Pri Marché®-ju cenimo svežo in zdravo hrano. Najdete nas na avtocestnih postajališčih, kjer pred vašimi očmi pripravljamo svežo, okusno in visoko kakovostno hrano. Gostom želimo ponuditi le najboljše, zato uporabljamo sezonske sestavine z regionalnih kmetij, brez dodatkov in konzervansov.

Ponudimo vam lahko tudi Marché® pogostitev, ki je vedno nekaj posebnega. Pripravimo vam okusne in sveže prigrizke za poslovna srečanja, sestanke, konference, rojstne dneve in druga praznovanja po celi Sloveniji.

Naročene prigrizke lahko prevzamete sami, ali pa vam jih dostavimo mi in po vaši želji pripravimo celotno pogostitev z veliko naravne dekoracije. Navdušite vaše goste!

Mnenja strank

 • 9 ocen (4,7)

Ocenite storitve ponudnika Marche catering

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Postrežba

Hrana

Pijača

Čistoča

Ambient

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Ђорђе Ј.

  2

  1 ocena
  3 zahvale
  • Splošna ocena

  Cena

  Ambient

  Postrežba

  Hrana

  Pijača

  Čistoča

  Super

 • avatar image

  Nastja S.

  5

  36 ocen
  11 zahval
  • Splošna ocena

  Odlična malica in najboljše sladke dobrote, za oddih na poti. Preizkusila sem tudi njihov catering - nad sadjem v pomarančni lupini so bili navdušeni vsi udeleženci naših dogodkov.