O podjetju

Nahajamo se v Ljubljani, na Cesti na Brdo 85 in smo umaknjeni streljaj od avtoceste. Smo dostopni in svojim strankam nudimo parkirni prostor. Naše računovodstvo je že kar lepo število let prisotno na tržišču in se trudi ostajati med najbolj kvalitetnimi. Čeprav smo manjši, smo ažurni, tako pri delu, kot pri osveževanju in pridobivanju znanja, na področju davkov, delovnih razmerjih in vseh novitetah, s katerimi nas zasipajo vsak dan.

Pri nas boste izvedeli vse kar se tiče davkov, obračunavanja plač, kako pravilno obrniti vsak evro in po možnosti še kaj privarčevati. Z veseljem vam nudimo kompletne računovodske storitve, vas usmerjamo pri poslovnih odločitvah ali pa samo ponujamo podporo in vas usmerjamo pri samostojnem vodenju knjig. Prav tako vam nudimo tudi kontrolo vašega dela, v kolikor se odločite, da knjige vodite doma. Ni nam težko se pripeljati do vas in prevzeti dokumentacijo na vašem naslovu. Smo fleksibilni, urejeni, vešči in natančni. S spoštovanjem do vas in vašega dela.

Mnenja strank

  • 1 ocena (5,0)

Ocenite storitve ponudnika MAPCA, računovodski servis

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.