O podjetju

Nudim vam lasersko graviranje na: tipkovnice (slo znaki), poslovna, osebna in unikatna darila, numeracija izdelkov, serializacija (zaporedno številčenje), črtne kode (barkoda), izdelava štampiljk... Izredna natančnst in ponovljivost. Hitra izdelava. Uporabno za vse materialie od inoxa do papirja.
Po vaši želji vam zgraviramo željeni tekst, vaš logotip ali slike na vse vrste kovinskih in nekovinskih materialov (aluminij, eloksiran aluminij, inox jeklo (rostfrei), pleksi, steklo, ogledalo, les, pluta, usnje, guma, karton, marmor, eloksiran aluminij, barvane kovinske površine itd.). Globina gravure je lahko različna, glede na potrebe in vrsto materiala.
Poskusite, ne bo vam žal!

Laserska gravura tipkovnic (dodajanje SLO znakov). Gravura na poslovna darila! Unikatna osebna darila! Gravura je računalniško vodena, zato je zagotovljena 100% ponovljivost. Gravura je neizbrisljiva. Možnost gravure logotipov ali slik. Imam konkurenčne cene, delo pa je opravljeno hitro in kvalitetno.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika Lasersko graviranje LAFE

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.