Laserska operacija oči


Poiščite očesno kliniko, ki ji zaupate, da vam opravi lasersko operacijo oči.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Laserska operacija oči


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Laserska operacija oči

IZBRANI PONUDNIKI ZA LASERSKA OPERACIJA OČI


Preglejte predstavitve očesnih klinik, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Tehnološki Park 21, Ljubljana

(3) Oceni me

Okulistika in optika

Javorjeva ulica 4 , Celje

Okulistika in optika · Ortodontija · Plastična in estetska kirurgija · Zobni rentgen · Zobozdravstvo

Dunajska cesta 22, Ljubljana

Ambulanta za suho oko · Glavkomski pregledi in obravnave · Odprava starostne presbiopije · Otroška okulistična ambulanta · UV cross linking · Ultrazvok očesa · Yag kapsulotomija · Zdravljenje keratokonusa ...

Mariborska cesta 88, Celje

Okulistika in optika

Ulica Vinka Vodopivca 21, Nova Gorica

Dermatologija · Fizioterapija · Nega kože · Nega obraza · Nega obrvi in trepalnic · Nega telesa · Odstranjevanje dlak / depilacija · Okulistika in optika · Plastična in estetska kirurgija

Turkova Ulica 8, Novo Mesto

Okulistika in optika · Zobozdravstvo

Več