LANGUAGESITTER, jezikovno izobraževanje, d.o.o.

LANGUAGESITTER, jezikovno izobraževanje, d.o.o.

Litostrojska cesta 40,

1000 Ljubljana

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Pon 09:00-17:00
Tor 09:00-17:00
Sre 09:00-17:00
Čet 09:00-17:00
Pet 09:00-17:00

O podjetju

Jezikovna agencija LanguageSitter® je specializirana za individualne jezikovne tečaje za tiste, ki pričakujete, da se bo tečaj prilagodil vam in ne obratno. Zato vas jezikov učimo kjer koli, kadar koli, vse vsebine in gradiva pa vaš osebni jezikovni trener pripravi posebej za vas. Zakaj bi se jezika učili v učilnici, ob fiksnih terminih in iz konfekcijskega učbenika, v katerem je več kot polovica tem za vas nezanimivih? Pri nas se odločite zgolj za obseg in trajanje tečaja, glede terminov in vsebin pa se glede na vaš čas in želje sproti dogovarjate s svojim jezikovnim trenerjem - LanguageSitterjem®. Učenje z nami je hitro, učinkovito in zabavno. Zagotovite si svojega LanguageSitterja® zdaj!

Jezikovna agencija LanguageSitter® z lastno metodo poučevanja, ki se razlikuje od pristopov drugih ponudnikov jezikovnih storitev, skrbi za jezikovno izobraževanje ljudi, ki imajo nepredvidljive in natrpane urnike, za ljudi, ki si želijo celostno in interaktivno učenje jezika, in za ljudi, ki cenijo popolnoma individualiziran pristop pri učenju jezikov. Naša naloga je, da posameznika poslušamo in skupaj z njim prepoznamo njegove potrebe, na podlagi katerih določimo, kako bo najhitreje in na najbolj prijeten način dosegel svoj jezikovni cilj. Tu smo zato, da optimiziramo posameznikov čas, da ga vzpodbujamo in motiviramo ter mu učenje jezika in jezik sam predstavimo kot nekaj zanimivega in prijetnega. Pri tem poskušamo spremeniti obstoječe načine podajanja znanja, ki so nemalokrat togi in se ne posvetijo posamezniku.

Metoda LanguageSitter® je inovativna metoda na področju jezikovnega izobraževanja, ki stremi k naravnemu učenju jezika. To pomeni k načinu učenja, po katerem smo se kot otroci naučili maternega jezika. Jezika smo se učili v kontekstu, brez iger vlog, učenja nepravilnih glagolov in slovničnih preglednic. Z njim smo bili v stiku vsak dan. Jezik nam je predstavljal medij, skozi katerega smo se učili novih stvari. In nenazadnje, svoje novo osvojeno znanje smo lahko uporabili takoj in ga nadgrajevali z vsakodnevno rabo.

Da bi se naravnemu učenju jezika lahko kar najbolj približali tudi pri učenju tujih jezikov, je metoda LanguageSitter® kot ključne prepoznala štiri komponente: časovno prilagodljivost, ki omogoča stalen stik s tujim jezikom; krajevno prilagodljivost, ki omogoča učenje jezika v kontekstu; vsebinsko prilagodljivost, ki omogoča učenje uporabnih vsebin v tujem jeziku; mentorja – LanguageSitterja®, ki vsakdanje situacije posameznika prenaša v okolje ciljnega jezika ter obenem skrbi za motivacijo, reden napredek ter dosego želenega jezikovnega znanja. Gre torej za metodo učenja jezikov, ki je popolnoma prikrojena vašim potrebam.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika LANGUAGESITTER, jezikovno izobraževanje, d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.