Kurir


Poiščite kurirja, ki bo hitro in zanesljivo dostavil vaše pošiljke na pravi naslov.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Kurir


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Kurir

IZBRANI PONUDNIKI ZA KURIR


Preglejte predstavitve kurirskih služb, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Goriška ulica 6, Celje

(2) Oceni me

Poštne in kurirske storitve · Transport in dostava

CELOVŠKA CESTA 492, LJUBLJANA - ŠENTVID

(7) Oceni me

Transport in dostava

Šmartinska Cesta 152, Ljubljana

(1) Oceni me

Poštne in kurirske storitve

Bazoviška Ulica 13, Koper - Capodistria

Poštne in kurirske storitve

Letališka Cesta 33, Ljubljana

Poštne in kurirske storitve

Kamnikarjeva ulica 23 , Škofljica

Poštne in kurirske storitve

Razdelj 8 A, Nova Cerkev

Poštne in kurirske storitve

Ulica Franja Malgaja 58 , Šentjur

Poštne in kurirske storitve

Zimica 33, Zgornja Korena

Poštne in kurirske storitve

Podlubnik 316, Škofja Loka

Poštne in kurirske storitve

Več