deal type icon

Projektni IT workshop

Imate idejo za spletno aplikacijo in želite preveriti tehnično izvedljivost? Obrnite se na nas.

O podjetju

Kdo smo?

Smo ekipa inženirjev računalništva, ki je nastala kot spin-off razvojnega oddelka Akademsko raziskovalne mreže Slovenije. Naša vizija je preko vzajemnega sodelovanja rasti v partnerstvu skupaj z našimi dolgoročnimi strankami. To bomo dosegli, ker se projektov lotevamo strastno in predano, strankam nudimo celotno tehnično podporo pri vzpostavitvi in delovanju spletnih aplikacij in zalednih sistemov ter dvignemo telefon, ko vam bo to najbolj pomembno.

Kaj delamo?

Čeprav se naš oblikovalski oddelek morda ne strinja, smo najmočnejši v razvoju Java in Java EE strežniških aplikacij in integraciji z zunanjimi (3rd party) sistemi. Še raje pa vse skupaj zapakiramo v uporabniku prijazne HTML5 aplikacije in dodamo API podporo za razvoj mobilnih aplikacij. Zagotavljamo skalabilnost in zanesljivost delovanja aplikacij in vam iz tega področja tudi radi svetujemo. Razvoj vodimo Agilno, ne pozabimo pa tudi na vzdrževanje in 24h odzivnost pri zagotavljanju, da vsi strežniki delujejo kot je potrebno.

Svetovanje & Analiza

Svetujemo pri izbiri tehnologij za nove projekte, analiziramo vaš obstoječi projekt, predlagamo izboljšave in arhitekturne zasnove novih ali predelave obstoječih postavitev.

Konceptualizacija

Postavitev arhitekture in wireframov, določitev milestoneov in epicov ter estimacije razvoja. Vpeljava naročnika oz. projektnega vodje v način agilnega razvoja.

Razvoj

Razvijamo v agilni (scrum) metodologiji, kar daje najboljše rezultate, saj se usklajevanje oz. komunikacija z naročnikom najnujnejše za izdelavo dobrega produkta.

Vpeljava & Vzdrževanje

Namestitev v produkcijsko okolje, testiranje odzivnosti, monitoring delovanja, analiziranje akcij in obiska uporabnikov, predlogi izboljšav.

Mnenja strank

 • 3 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Kaldi IT d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Ales C.

  4

  17 ocen
  4 zahvale
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Odlično.

 • avatar image

  Nastja S.

  5

  36 ocen
  11 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Cena

  Kakovost

  Z ekipo Kaldi sodelujemo že 2 leti in imamo zelo dobre izkušnje. Razumejo naše želje in nam znajo tudi svetovati, kadar sami ne najdemo prave rešitve.

  Odgovor ponudnika

  Nastja hvala, se trudimo po najboljših močeh :)

  • Splošna ocena

  Ekipa Kaldija je ekipa mladih in zelo zavzetih fantov, ki zares vedo kaj delajo. Priporocam vsem.

  Odgovor ponudnika

  Najlepša hvala. V kratkem pa morda ne bomo več le fantje :)