Jezikovni tečaji


Poiščite jezikovne tečaje, da bo vaša angleščina, nemščina, italijanščina, ... bolj tekoča.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Jezikovni tečaji


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Jezikovni tečaji

IZBRANI PONUDNIKI ZA JEZIKOVNI TEČAJI


Preglejte predstavitve jezikovnih tečajev, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Svetčeva ulica 9, Ljubljana

(24) Oceni me

Mentorji in inštrukcije · Priprava na certifikate iz tujih jezikov · Tečaji fotografije · Tuji jeziki · Ustvarjalna izobraževanja · Šola plovbe

Kolodvorska cesta 2, Grosuplje

(3) Oceni me

Mentorji in inštrukcije · Poslovna izobraževanja · Priprava na certifikate iz tujih jezikov · Tuji jeziki

Kardeljeva ploščad 27 A, Ljubljana

(2) Oceni me

Formalna izobraževanja · IT izobraževanja · Mentorji in inštrukcije · Poklicna usposabljanja · Poslovna izobraževanja · Tehnična izobraževanja · Tuji jeziki

Tržaška Cesta 2, Ljubljana

(1) Oceni me

Izobraževanje za seniorje (3ŽO) · Mentorji in inštrukcije · Poslovna izobraževanja · Prevajanje · Priprava na certifikate iz tujih jezikov · Tuji jeziki

Splitska ulica 5, Ljubljana

Prevajanje · Tolmačenje in simultano prevajanje · Tuji jeziki

Cesta Staneta Žagarja 1, Kranj

Tuji jeziki

Dunajska Cesta 10, Ljubljana

Tuji jeziki · učenje tujih jezikob - španščina

Ulica Kneza Koclja 26 , Maribor

Poslovna izobraževanja · Prevajanje · Tuji jeziki

Več