JC trening, osebno trenerstvo, Jure Cör s.p.

O podjetju

Moje ime je Jure Cor in sem osebni trener z mednarodno NCSF / APF licenco. Svoje vadeče uspešno usmerjam do željenega cilja (izguba maščobe, pridobivanje mišične mase, izboljšanje kondicijske pripravljenosti, ipd.).
V našem fitnes centru vodim tudi dve HIIT vodeni vadbi, ter razne delavnice in svetovanja o prehrani, prehranskih dopolnilih in športni prehrani. Sodelujem tudi z visoko šolo za wellness (VSŠKV).

Mnenja strank

 • 2 oceni (5,0)

Ocenite storitve ponudnika JC trening, osebno trenerstvo, Jure Cör s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Alex C.

  4

  27 ocen
  6 zahval
  • Splošna ocena

  Imel sem že kar nekaj trenerjev pred Juretom, a šele pri njem imam občutek, da se zares trudi z mano. Pokazal mi je, da sem številne vaje do sedaj delal narobe. Motivira me k celovitemu pristopu k zdravemu življenju, pripravil mi je primerne jedilnike, stalno me spominja, zakaj sploh hodim na vadbo, me povezal z dobrim fizioterapevtom, skratka prvi trener, ki se resnično trudi, da dosežem svoje cilje.

 • avatar image

  Tina C

  5

  37 ocen
  6 zahval
  • Splošna ocena

  Za osebnega trenerja sem se odločila, ker kljub redni telovadbi nisem dosegla vidnih rezultatov. Po 6 mesecih treninga z Juretom imam že vidno bolj utrjeno telo in veliko boljšo kondicijo. Na treningu je strokoven, prijazen, prilagodljiv, zna motivirat in zelo lepo skrbi za stranke. Svetuje mi tudi pri prehrani in upam, da se kmalu navadim rednega zdravega prehranjevanja.
  Glede na rezultate in veliko boljše počutje, vredno denarja.