inženirske storitve, Miha Lavrič s.p.

inženirske storitve, Miha Lavrič s.p.

Kolodvorska cesta 6,

1234 Mengeš

Prikaži telefon
e-sporočilo
www
profil
Delovni čas
Delovni čas ni določen

O podjetju

Smo izkušeni izvajalec strojnih inštalacij. Za vas kvalitetno in hitro prenovimo tudi komplet kopalnice, kotlovnice, ukvarjamo se tudi s finomontažo.

Naše storitev obsegajo:
- ogrevanje
- plin
- vodovod
- kanalizacija
- ohlajevanje
- sanacija kotlovnic
- sanacija kopalnic
- finomontaže

Mnenja strank

 • 1 ocena (4,9)

Ocenite storitve ponudnika inženirske storitve, Miha Lavrič s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Tanja B.

  2

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Miha je prišel v stanovanje sanirat nastalo škodo v kopalnici, kjer je od nekod puščala voda in nismo vedeli, kaj je pravzaprav narobe. Za razliko od drugih mojstrov, ki so se dela nameravali lotiti samo z razbijanjem, je povedal, da bo za ugotavljanje, od kod voda sploh priteka, uporabil barvilo. To nas je prepričalo, da smo izbrali njega. Da je bila odločitev pravilna, se je izkazalo že kmalu, saj je sanacija potekala hitro in s čim manj motečimi elementi ter ob zelo pozitivnem odnosu. Zaradi specifičnega tlorisa kopalnice in stene, ki ni zgrajena pod pravim kotom, je bil pravi izziv tudi kako montirati tuš kabino, saj je bilo treba v celoti vpasati vrata kabine, kar je zahtevalo posebno natančnost in kar nekaj dodatnih ur dela. Miha in Roman sta vse opravila zgledno in za konec pustila še prijazen risarski pozdravček, saj sta stanovanje zapustila, preden smo se lastniki vrnili domov. Prijazen odnos in kakovostno opravljeno delo, zato zares priporočam!