Internavti, družba za digitalno komuniciranje d.o.o.

O podjetju

Internavti smo majhna strokovna ekipa, usmerjena predvsem v svetovanje podjetjem na področju upravljanja blagovnih znamk, učinkovitega spletnega komuniciranja in komunikacij prek družbe-nih omrežij. Verjamemo, da je široko marketinško znanje, združeno s prilagodljivostjo, strokovnostjo in zagnanostjo ekipe, uspešna formula. Ob tem svoje znanje in storitve na trgu združujemo s komplementarnimi 
partnerji in zunanjimi sodelavci, s katerimi na področju celovitega komuniciranja že uspešno sodelujemo z različnimi naročniki.


Internavti so majhna strokovna ekipa, usmerjena predvsem v svetovanje podjetjem na področju upravljanja blagovnih znamk,učinkovitega spletnega komuniciranja in komunikacij prek družbenih omrežij. Verjamejo, da je široko marketinško znanje, združeno s prilagodljivostjo, strokovnostjo in zagnanostjo ekipe, uspešna začetna formula. 

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika Internavti, družba za digitalno komuniciranje d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.