INTERNACIONALNI ŠPORT, NOVA GENERACIJA ŠPORTNIH STORITEV, D.O.O.

INTERNACIONALNI ŠPORT, NOVA GENERACIJA ŠPORTNIH STORITEV, D.O.O.

Tehnološki park 22a,

1000 Ljubljana

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Delovni čas ni določen

O podjetju

Vitalno podjetje je program ekipe Internacionalni šport d.o.o. Vsa podjetja se danes soočajo s problemi kot so izgorelost, stres, konflikti znotraj ekipe, pasivnost na delovnem mestu, nagnjenost k pogostemu obolevanju in boniškim odsotnostim, kar močno vpliva na produktivnost vaše ekipe in počutje celotnega kolektiva.

Namen programa Vitalno podjetje je ponuditi vašim zaposlenim možnost, da preko izobraževanj, delavnic, timskih iger, športa, rekreacije in sprostitve izboljšajo svoje počutje ter revitalizirajo svoje telo in duha.

Sodelujemo s priznanimi ponudniki in upravljalci športnih dvoran, fitnesov, bazenov, igrišč, dvoran, športnih centrov, strokovnjaki in predavatelji na različnih področjih. Vsakega ponudnika in izvajalca osebno spoznamo ter preverimo, saj lahko samo na tak način zagotovimo nivo kakovosti ter zadovoljstvo vseh uporabnikov.

Imamo preko 200 lokacij za izvedbo aktivnosti po celotni Sloveniji, kjer za vas in vaš kolektiv uredimo do 60% nižje cene obiska.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika INTERNACIONALNI ŠPORT, NOVA GENERACIJA ŠPORTNIH STORITEV, D.O.O.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.