Inštitut S.U.R.F. Catering

Dilančeva ulica 5,

8000 Novo mesto

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Delovni čas ni določen

O podjetju

S.U.R.F. je inštitut za promocijo naravnih prehrambenih proizvodov ter razvoj in prezentacijo sodobnih kulinaričnih receptur temelječih na tradicionalnih pristopih in praksah. Skozi tovrstno delovanje si prizadeva S.U.R.F. današnjim jedkam in jedcem približati tradicijo slovenskih regionalnih kulinaričnih izročil na svež, preprost in igriv način z navdihom časa in prostora, s fokusom na zdravo hrano za misli, dušo in telo.

SURFood stremi h konstantnemu razvoju in konceptualizaciji novih prehrambenih alternativ na trgu z najnižjo stopnjo obremenitve za okolje in družbo. Oblikovanje novih trajnostnih pristopov v prehrambeni industirji je naš izziv, sokreiranje nove kulture prehranjevanja, naše poslanstvo.


Naše neskončno vesolje storitev izhaja iz trajnostnega cikličnega gospodarjenja in zajema svetovanje na področju sonaravne prehrambene industrije, razvoj uličnih prehrambenih konceptov, catering storitve, kuharske delavnice, razvoj trajnostnih živilskih produktov s ceritifkatom SURF, ki zajema štiri ključne filozofije našega inštituta (sustainable, united, responsible, fair).

Mnenja strank

 • 3 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Inštitut S.U.R.F. Catering

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Gregor N.

  2

  4 ocene
  0 zahval
  • Splošna ocena

  2 x poskusil njihovo hrano, enkrat na sejmu in enkrat na odprti kuhinji. več kot perfektno, nekaj povsem drugačnega

  • Splošna ocena

  Vrhunske kulinarične mojstrovine!

  • Splošna ocena

  To je hrana za dobre misli! Defenitivno priporočamo!