Moja prha, inštalacije in prodaja

O podjetju

Podjetje Nobel & Pure d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2015 odkar se trudimo slediti spremembam na trgu in danes vam ponujamo spletno trgovino Moja Prha, kjer boste našli vse izdelke in opremo za vodovodne napeljave, ogrevanje, klimatizacijo in hlajenje, plinske napeljave, sončno ogrevanje, topolotne črpalke, sisteme ogrevanja na biomaso, kopalniško opremo, adaptacije kopalnic, polaganje keramičnih ploščic ipd.

Spletna trgovina Moja Prha je bila odprta z namenom, da vam ponudimo vse na enem mestu - od izdelkov in opreme za vodovodne napeljave, klimatizacije in hlajenja, ogrevanja, plinskih napeljav, pa vse do kopalniške opreme, ploščic itd.

Da bi naša ponudba bila lahko celovita, smo se odločili, da gremo korak dlje, zato vam ponujamo tudi storitve izrisa kopalnic, stojnih inštalacij, adaptacij "na ključ" ter tudi meritve porabe vode.

Ni razloga, da izgubljate dragocen čas in iščete različne ponudnike, saj vam odslej nudimo vse na enem mestu.

Mnenja strank

 • 1 ocena (1,0)

Ocenite storitve ponudnika Moja prha, inštalacije in prodaja

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Matjaz B.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Internetni ponudnik zavaja kupce, saj morajo le-ti naročeno blago plačati samo po predračunu (po povzetju plačilo ni možno), nato pa blaga ne dostavi. Blago sem plačal 9.8. Ponudnik na nobeni telefonski številki ni dosegljiv. Šele po prijavi na tržno inšpekcijo mi je po e-pošti dne 2.10. sporočil, da bo vrnil denar na moj TRR v 20 dneh.

  Ponudnik še vedno prodaja isti artikel po isti ceni z dobavnim rokom 1 do 2 tedna, čeprav je meni sporočil, da naročenega blaga dobavitelj ne dobavlja.

  Domnevam, da zavaja kupce tako, da nakažejo denar, ki jim ga vrne šele po .prijavi na tržno inšpekcijo.
  Tako je z mojim denarjem razpolagal skoraj 2 meseca, ob vrnitvi pa zneska ni obrestoval.
  Ponudnik ima izredno lepo urejeno in obširno internetno stran, kar me je prepričalo v naročilo brez predhodnega preverjanja.

  Zagotovo pa jaz kot arhitekt, moji poslovni partnerji in znanci pri temu ponudniku gotovo ne bomo nikoli več kupovali ali koristili njegovih uslug.