Informacijske storitve, Jan Jereb s.p.

Informacijske storitve, Jan Jereb s.p.

Neubergerjeva ulica 25,

1000 Ljubljana

Prikaži telefon
e-sporočilo
www
profil
Delovni čas
Delovni čas ni določen

O podjetju

Kot samostojni podjetnik sodelujem s stalnimi strankami že vrsto let. O kakovosti mojih storitev priča to, da vse stranke z mano sodelujejo že daljše obdobje, sodeloval pa sem tudi pri nekaj projektnih delih, ki sem jih večinoma dobil po priporočilih mojih stalnih strank. Večino dela opravim iz lastne pisarne, po potrebi pa strankam pomagam tudi v njihovih poslovnih prostorih.

Spletne rešitve.
Po vaših željah in izhodiščih vam oblikujem in postavim spletno stran. Lahko vam uredim tudi gostovanje in vašo spletno stran redno vzdržujem.

Priprava za tisk.
Oblikujem oglase in plakate, vizitke ali dopisne liste in druge tiskovine v vaši celostni grafični podobi. Ukvarjam se tudi s prelomom knjig, priročnikov ali brošur ter jih pripravim za tisk.

Odprtokodne rešitve.
Pomagam vam pri prilagoditvi odprtokodnih aplikacij, da bodo povsem ustrezale vašim potrebam in željam, in jih umestim na vašo spletno stran.

Obdelava podatkov in XML.
Pomagam vam pri upravljanju z velikimi količinami podatkov in jih uredim po vaših navodilih.

Mnenja strank

 • 2 oceni (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Informacijske storitve, Jan Jereb s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  MajaRa

  2

  5 ocen
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Z Janom sodelujem pri pripravi gradiv za naše podjetje - zanesljivost, natančnost in hitra odzivnost. Priporočam sodelovanje!

  • Splošna ocena

  Z Janom sodelujemo že vrsto let in ob vsakem projektu se je izkazal za zelo natančnega in zanesljivega izvajalca. Kadar pripravljamo novo tiskovino, nam je že skoraj samoumevno, da bomo k sodelovanju povabili njega.