INFO BIRO-Poizvedovalne dejavnosti Petra Krek Hvalec s.p.

INFO BIRO-Poizvedovalne dejavnosti Petra Krek Hvalec s.p.

Sernčeva ulica 2,

2310 Slovenska Bistrica

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Delovni čas ni določen

O podjetju

Sem diplomirana ekonomistka s skoraj desetletnimi izkušnjami delovanja. Sem detektivka z licenco št. 101 in od leta 2007 tudi pooblaščena vročevalka Ministrstva za pravosodje, za vročanje sodnih ter kazenskih pošiljk. Svojo detektivsko dejavnost vršim za pravne in fizične osebe na področju celotne Slovenije in tujine.

Zaupanje poslovnih partnerjev sem si pričela pridobivati že leta 2001. Skozi vsa ta leta sem bila na trgu zelo aktivna pri iskanju novih poslovnih partnerjev. V vseh teh letih se jih je nabralo zelo veliko, saj moje storitve koristi že preko 250 pravnih in fizičnih oseb iz vse Slovenije. Moje storitve so strogo zaupne narave in jih varujem v skladu z veljavno zakonodajo.

Skupaj z Vami nam je uspelo, zato se Vam zahvaljujem za zaupanje, saj ste nam kot poslovni partner s tem povedali, da cenite naše delo in verjamete v našo kvaliteto ter znanje. Verjamem, da zmoremo skupaj tudi v prihodnje premagovati ovire, ki nastajajo na Vaših poslovnih poteh.

Kjer je kvaliteta tam je tudi zaupanje! Zaupajte mi tudi v prihodnosti.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika INFO BIRO-Poizvedovalne dejavnosti Petra Krek Hvalec s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.