Psihološka podpora podjetnikom, vodjem in timom pri soočanju z "nevidnimi" ovirami pri uresničevanju ciljev in vizij.

O podjetju

Stremite k ciljem in o katerih marsikdo še sanjati ne more? Ste ob tem naleteli na izzive, ki vas ustavljajo in kar ne najdete prave poti naprej? Kakorkoli, višji kot so cilji, zahtevnejši so lahko tudi izzivi, ki vam pridejo na pot.

Pomagamo vam, da premostite skrite (nezavedne) ovire, ki so vam na poti ter prepoznate in aktivirate svoje prave moči za lahkotnejšo in bolj navdihujočo pot do vašega useha.


Strokovni del programov vodi: Eva Ferjan
psihologinja, coachinja, ki svojim pozornim in sprejemajočim pristopom vodi k premikom, da namesto odtekanja energij prihaja do vse večjih sinergij. Premike omogoča na več ravneh – od individualnih podzavestnih vzorcev posameznika, razpletanj dinamik posameznega odnosa, podpore dinamik delovanja timov, kolektiva in tudi premike nezavednih oblik delovanja navzven.

Vas zanima kratek posvet o vaših ciljih, izzivih in možnostih?

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika Psihološka podpora podjetnikom, vodjem in timom pri soočanju z "nevidnimi" ovirami pri uresničevanju ciljev in vizij.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.