LON d. d., PE Maribor

O podjetju

Hranilnica LON je s svojim poslovanjem pričela leta 1992 v poslovni enoti v Kranju, danes pa posluje z izjemno bilančno vsoto v 16 poslovnih enotah po Sloveniji.

Ključen razlog našega obstoja je zadovoljstvo naših strank, zato veliko pozornost namenimo izpolnjevanju njihovih želja, sanj in vizij za prihodnost. Cenimo družinske vrednote, spoštovanje in varnost. Tak odnos gradimo tako do naših zaposlenih kot tudi komitentov in poslovnih partnerjev. Z veseljem spodbujamo posameznike, mala in srednja podjetja, poseben poudarek pa dajemo družinskim podjetjem.

Vse bančne storitve vam nudimo na Ljubezniv, Oseben Način, kar je že od nekdaj naš slogan.

Mnenja strank

 • 5 ocen (5,0)

Ocenite storitve ponudnika LON d. d., PE Maribor

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Daniel e.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  mlon je carski. zelo prijazni in odzivni kar preko sporocil v mobilni banki vse uredijo. top

 • avatar image

  Bojan T.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Posebej bi izpostavil oz. pohvalil referenta Mateja Markeža, ki na profesionalni in strokoven način obravnava vsako stranko. Je izredno hiter in ustrežljiv. Nikoli ni brez odgovora, kar stranke cenimo.

 • avatar image

  Štefka Vodenik

  2

  3 ocene
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Pred leti sem hodila od banke do banke, ker sem otroku želela odpreti bančni račun. Pri vseh drugih bankah so rekli ne, ker je še otrok, premlad, imeli so na tone izgovorov itd....Pri LON-u so rekli DA in uredili vse, hitro in brez odvečne papirnate vojne. Osebno priporočam, ker je to hranilnica, ki vam bo vedno prisluhnila, kjer boste deležni prijazne osebne obravnave, delajo skrbno, prijazno osebje in je to edina hranilnica ( banka ) pri nas, ki jim lahko dam ODLIČNO oceno +10 !!! Račun je odprt že skoraj drugo desetletje.

 • avatar image

  Nevenka R.

  2

  2 oceni
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Več kot 10 let sem komitent. Kadarkoli sem imela finančni problem, so mi rešili, ko!iko je bilo mogoče. Hvala. Ker ne živim v Mariboru, redko obiščem osebno, zato komuniciram po telefonu. Vedno sem dobila vse odgovore, ki sem jih želela. Hvala vsem, ki ste tu zaposleni!

 • avatar image

  Črtomir J.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Za vašo hranilnico sem se odločil (stanujem v občini Ruše),ker mi je najbližje.Moja odločitev je bila pravilna,saj sem z odnosom zaposlenih zelo zadovoljen.