GOLA BOSA inovativne rešitve za umetnost oblačenja d.o.o.

GOLA BOSA inovativne rešitve za umetnost oblačenja d.o.o.

Mačkovci 80,

1230 Domžale

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Pon 10:00-23:00
Tor 10:00-23:00
Sre 10:00-23:00
Čet 10:00-23:00
Pet 10:00-23:00
Sob 10:00-23:00
Ned 10:00-23:00

O podjetju

Sem modna oblikovalka Maja Drljepan Badovinac. Zase lahko rečem, da živim, jem, diham in sanjam materiale, barve ter kroje. Strokovno znanje, ljubezen do mode in umetniška norost se kažejo v dobrih idejah.

Pod mojimi rokami nastaja slovenska znamka ženskih oblačil Ladylike, kolekcija nosečniških oblačil Mommylike, na voljo pa imamo tudi nekaj izdelkov znamke Babylike.

Navdih za kreacije črpam iz samega materiala, lepote ženskega telesa in ščepca domišljije, ki se imenuje umetniška žilica. Začnem s splošno idejo, ki jo povežem s tem, kakšni priložnosti je kreacija namenjena. Pomembno pa se mi zdi, da vsak posameznik nosi moje kose tako, kot je njemu všeč.

Od leta 2011 kreiram tudi nosečniška oblačila, saj se mi ne zdi prav, da bi bile nosečnice zapostavljene v smislu mode.

Obožujem vse barve in vsak material ima potencial postati čudovita kreacija. Najraje delam s pleteninami in džersijem, ker se da z njimi manipulirati in ustvarjati zanimive oblike, istočasno pa so izdelki še izredno udobni, pralni v stroju in v večini primerov jih ni treba likati.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika GOLA BOSA inovativne rešitve za umetnost oblačenja d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.