GLOBAL SPOT, prevajalske rešitve, d.o.o.

GLOBAL SPOT, prevajalske rešitve, d.o.o.

Grafično oblikovanje Lektoriranje Prevajanje Tolmačenje in simultano prevajanje Lektoriranje angleščine Lektoriranje arabščine Lektoriranje bolgarščine Lektoriranje bosanščine Lektoriranje danščine Lektoriranje finščine Lektoriranje francoščine Lektoriranje grščine Lektoriranje hrvaščine Lektoriranje italijanščine Lektoriranje japonščine Lektoriranje kitajščine Lektoriranje madžarščine Lektoriranje makedonščine Lektoriranje nemščine Lektoriranje nizozemščine Lektoriranje norveščine Lektoriranje poljščine Lektoriranje portugalščine Lektoriranje romunščine Lektoriranje ruščine Lektoriranje slovenščine Lektoriranje srbščine Lektoriranje turščine Lektoriranje ukrajinščine Lektoriranje češčine Lektoriranje španščine Lektoriranje švedščine Prevajanje v / iz angleščine Prevajanje v / iz arabščine Prevajanje v / iz bolgarščine Prevajanje v / iz bosanščine Prevajanje v / iz danščine Prevajanje v / iz finščine Prevajanje v / iz francoščine Prevajanje v / iz grščine Prevajanje v / iz hrvaščine Prevajanje v / iz italijanščine Prevajanje v / iz japonščine Prevajanje v / iz kitajščine Prevajanje v / iz madžarščine Prevajanje v / iz makedonščine Prevajanje v / iz nemščine Prevajanje v / iz norveščine Prevajanje v / iz poljščine Prevajanje v / iz portugalščine Prevajanje v / iz ruščine Prevajanje v / iz srbščine Prevajanje v / iz turščine Prevajanje v / iz ukrajinščine Prevajanje v / iz češčine Prevajanje v / iz španščine Prevajanje v / iz švedščine Prevajanje v / iz nizozemščine Prevajanje v / iz romunščine Prevajanje v / iz slovenščine Tolmačenje v / iz angleščine Tolmačenje v / iz arabščine Tolmačenje v / iz bolgarščine Tolmačenje v / iz bosanščine Tolmačenje v / iz danščine Tolmačenje v / iz finščine Tolmačenje v / iz francoščine Tolmačenje v / iz grščine Tolmačenje v / iz hrvaščine Tolmačenje v / iz italijanščine Tolmačenje v / iz japonščine Tolmačenje v / iz kitajščine Tolmačenje v / iz madžarščine Tolmačenje v / iz makedonščine Tolmačenje v / iz nemščine Tolmačenje v / iz norveščine Tolmačenje v / iz poljščine Tolmačenje v / iz portugalščine Tolmačenje v / iz ruščine Tolmačenje v / iz srbščine Tolmačenje v / iz turščine Tolmačenje v / iz ukrajinščine Tolmačenje v / iz češčine Tolmačenje v / iz španščine Tolmačenje v / iz švedščine Tolmačenje v / iz nizozemščine Tolmačenje v / iz romunščine

Kunaverjeva ulica 6,

1000 Ljubljana

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Pon 09:00-17:00
Tor 09:00-17:00
Sre 09:00-17:00
Čet 09:00-17:00
Pet 09:00-17:00

O podjetju

V središču strokovnih akademskih prevajalcev, ki smo ga poimenovali Global Spot, verjamemo v jezik, vzajemno povezovanje in brezskrbno sodelovanje. Za vas bomo storili to, kar bi morali že mnogi pred nami. Vašo pojavnost želimo prilagoditi kulturnim in poslovnim značilnostim ciljnega okolja, se dotakniti ljudi in v vašem imenu povezati svet.

Odlikujeta nas skrbno nadzorovanje prevajalskih procesov in večkratno preverjanje kakovosti. Vlagamo v hitrost in znanje. S prvovrstnim kadrom, ki se v naše središče steka iz vseh sfer in kotičkov sveta, smo pripravljeni na vsako vprašanje in vsak prevajalski izziv, ki nam ga zastavite, zato se obrnite na nas, če potrebujete kakovostno in strokovno prevajanje, lektoriranje, sodno overjene prevode ali (sodno) tolmačenje.

Kako vam lahko pomagamo?

Mnenja strank

 • 4 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika GLOBAL SPOT, prevajalske rešitve, d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Andreja J.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  S podjetjem Global Spot uspešno sodelujemo na področju prevajanja vseh vrst dokumentacije. Kljub zahtevnosti naših dokumentov nikoli ne razočarajo, saj so njihovi prevodi zmeraj visoko kakovostni in strokovni. Svoje delo vedno opravijo vestno in v skladu z dogovorom, zato se nanje lahko vedno zanesemo.
  Prav tako moramo izraziti zadovoljstvo nad poslovnim pristopom. Tekom našega sodelovanja so se namreč pojavile nepredvidene spremembe v načinu in obsegu sodelovanja, ki so jih hitro in konstruktivno rešili v obojestransko zadovoljstvo.
  Glede na zapisano brez pomisleka priporočamo sodelovanje s podjetjem Global Spot.

  STIVA, d.o.o.

 • avatar image

  Anja P.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Na GLOBAL SPOT se obrnemo kadar v podjetju potrebujemo prevod v oz. iz angleščine in nemščine.
  S storitvami smo zelo zadovoljni. Tako s samimi prevodi, kot tudi z odzivnostjo, hitro pripravljenimi besedili in nenazadnje tudi cenikom storitev.
  Zgodilo se je tudi, da so nas prevajalci z izjemno odzivnostjo in prilagodljivostjo rešili, ko nam je v grlo tekla voda.

 • avatar image

  Katarina J.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Na podjetje Global Spot smo se obrnili, ko smo potrebovali sodne prevode iz treh tujih jezikov- ruščine, angleščine in hrvaščine. Vsi prevodi so bili dobro narejeni in v zelo kratkem roku. Za to se še enkrat zahvaljujemo ekipi, ki se je resnično potrudila, bila vedno dosegljiva in je bila pripravljena narediti tisti dodaten korak, da je projekt uspel. Hvala.

Ugodnosti konkurenčnih ponudnikov

deal type icon

S testnim prevodom do prave odločitve

LEEMETA, specializirane prevajalske rešitve, d.o.o.

Priljubljeni ponudniki

Več ponudnikov za:

Tolmačenje v / iz romunščine (3) Tolmačenje v / iz švedščine (2) Tolmačenje v / iz češčine (3) Tolmačenje v / iz ukrajinščine (2) Tolmačenje v / iz turščine (2) Tolmačenje v / iz srbščine (6) Tolmačenje v / iz portugalščine (3) Tolmačenje v / iz makedonščine (4) Tolmačenje v / iz madžarščine (4) Tolmačenje v / iz kitajščine (2) Tolmačenje v / iz hrvaščine (8) Tolmačenje v / iz grščine (2) Tolmačenje v / iz danščine (2) Tolmačenje v / iz bolgarščine (4) Tolmačenje v / iz angleščine (14) Prevajanje v / iz nizozemščine (4) Prevajanje v / iz španščine (18) Prevajanje v / iz ukrajinščine (7) Tolmačenje v / iz francoščine (7) Prevajanje v / iz švedščine (7) Prevajanje v / iz ruščine (24) Prevajanje v / iz romunščine (5) Prevajanje v / iz portugalščine (7) Lektoriranje portugalščine (3) Lektoriranje poljščine (4) Lektoriranje ruščine (12) Lektoriranje nizozemščine (2) Lektoriranje madžarščine (3) Tolmačenje v / iz norveščine (2) Lektoriranje japonščine (3) Prevajanje v / iz bosanščine (15) Lektoriranje španščine (8) Lektoriranje angleščine (25) Lektoriranje makedonščine (5) Tolmačenje v / iz ruščine (8) Tolmačenje v / iz poljščine (4) Lektoriranje turščine (2) Lektoriranje italijanščine (13) Lektoriranje bosanščine (5) Tolmačenje v / iz nizozemščine (3) Lektoriranje nemščine (18) Prevajanje v / iz makedonščine (12) Lektoriranje češčine (5) Tolmačenje v / iz španščine (6) Tolmačenje v / iz arabščine (3) Lektoriranje arabščine (2) Lektoriranje bolgarščine (2) Lektoriranje norveščine (2) Prevajanje v / iz slovenščine (27) Prevajanje v / iz japonščine (6) Grafično oblikovanje (1.530) Lektoriranje danščine (2) Lektoriranje kitajščine (3) Lektoriranje grščine (3) Prevajanje v / iz češčine (9) Prevajanje v / iz italijanščine (28) Prevajanje v / iz turščine (5) Lektoriranje finščine (2) Prevajanje v / iz hrvaščine (30) Lektoriranje slovenščine (79) Lektoriranje srbščine (8) Prevajanje v / iz angleščine (55) Prevajanje v / iz danščine (5) Prevajanje v / iz madžarščine (6) Lektoriranje ukrajinščine (3) Lektoriranje švedščine (3) Tolmačenje v / iz nemščine (11) Tolmačenje v / iz bosanščine (4) Prevajanje v / iz arabščine (4) Tolmačenje v / iz japonščine (2) Prevajanje v / iz norveščine (5) Prevajanje v / iz bolgarščine (7) Lektoriranje francoščine (12) Prevajanje v / iz finščine (5) Tolmačenje v / iz italijanščine (9) Tolmačenje v / iz finščine (2) Prevajanje v / iz kitajščine (8) Prevajanje v / iz francoščine (24) Prevajanje v / iz grščine (5) Prevajanje v / iz nemščine (37) Prevajanje v / iz srbščine (24) Lektoriranje hrvaščine (15) Prevajanje v / iz poljščine (8)