O podjetju

V podjetju GEO2 d.o.o. izvajamo geodetske storitve. Z dejavnostjo se ukvarjamo že 12 let, zaposleni pa že več kot 17 let. Dela opravljamo hitro, kakovostno in zanesljivo z najsodobnejšimi inštrumenti ter računalniško opremo.

Moto podjetja je "naš meter ima 100cm", kar pomeni, da smo v postopkih nepristranski in strokovni.

Poleg klasičnih geodetskih storitev, kot so ureditve mej, parcelacije, vzpostavitev etažne lastnine..., izvajamo tudi posnetke iz zraka.

S pomočjo brezpilotnega plovila in aplikacije 3D Survey izdelamo orto foto načrte visoke natančnosti, 3D modele zemljišč, izračune volumnov izkopov, nasipov in digitalne modele reliefa.

Novost v ponudbi je izdelava energetske izkaznice, ki jo uredimo strokovno z ogledom na terenu in izračunom, ki temelji na dejanskih podatkih.

Mnenja strank

 • 6 ocen (4,7)

Ocenite storitve ponudnika Geo2 d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Helena Š.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Vrisali so nam hišo; na odmero so prišli še isti teden in takoj izdelali elaborat. So prijazni, hitri, razložili so nam vse o povezavi med uporabno in neuporabno površino prostorov in davkom.

 • avatar image

  luka

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Odzivni in hitri pri izvedbi, hišno številko sem dobil v treh tednih od naročila.

 • avatar image

  tom d.

  4

  20 ocen
  4 zahvale
  • Splošna ocena

  Cena

  Odnos

  Kakovost

  Pripravili so mi geodetski načrt in 3d posnetek parcele. Vse ob dogovorjenem roku ter dogovorjeni ceni. Dobil sem tudi nekaj dobrih nasvetov glede gradnje. Priporočam.