Frizerski salon ESTELA MB

O podjetju

V našem salonu vas pričakuje mlada ekipa frizerjev, ki poskrbi za vašo pričesko.
Poleg vrhunske lasne kozmetike in kvalitetne frizerske storitve imamo v sklopu frizerskega salona tudi STUDIO ZA LASULJE IN LASNE PODALJŠKE. Nudimo svetovanje in ugodne cene lasulj in lasnih dodatkov.

Mnenja strank

 • 4 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Frizerski salon ESTELA MB

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Anika B.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Prijazno osebje. S končnim izdelkom - frizuro sem vedno zapustila salon zadovoljna. Priporočam samo, da se naročite, saj imajo včasih gužvo in je treba čakati tudi uro in pol da se pride na vrsto. Priporočam.

 • avatar image

  Štefka Vodenik

  2

  3 ocene
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Telefonsko naročilo stranke prijazno, hiter odziv- danes naročiš in jutri prideš, povedo za ceno storitve, komunikativnost, lupo rejena trgovinica z frizerskimi artikli, salon ravno prav velik in osvetljen, vidna označba, do frizerskega osebja, salon tudi med striženjem čist, umirjena glasba v salonu, vzdušje, ki ne moti stranke, iznajdljivost v organizaciji dela ( če ima ženski del teama stranko, imajo še moški del, ki priskoči na pomoč ). Prišla sem 10 min. prej z namenom, da vidim odziv zaposlenih, če bodo zadirčni :-), vendar me je frizerka prijazno nagovorila, da bom morala malo počakati, dolg čas preganjaš z revijami, cena ( proti pričakovanju ) primerna za vsak žep. Pogrešala sem samo kakšno vodo, med tem, ko sem čakala in bi mi v vročem dnevu prišla zelo prav- kar bi povzdignilo salon na strankin prestol. Morda malce prehiter delovni ritem in zato malenkost slabša kvaliteta v končni podobi. Povabila, da jih še obiščem pa ni bilo- škoda!!! :-)

 • avatar image

  Ni N.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  V frizerskem salonu Estela so super frizerke (in frizer ;) ),ki prisluhnejo in ustrezejo vsaki zelji posameznila glede svojih las in izgleda le-teh. So kot eni sončki,ki ti polepšajo dan že s pozdravom ob prihodu v njihov salon. Vse pohvale ;)

 • avatar image

  Saša P.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Super salon...super frizerji 😃
  Najboljsi frizerji v mestu...