Frizerstvo


Poiščite frizerski salon, kjer bodo lepo poskrbeli za vaše frizure.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Frizerstvo


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Frizerstvo

IZBRANI PONUDNIKI ZA FRIZERSTVO


Preglejte predstavitve frizerskih salonov, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Ulica Mesta Grevenbroich 9, Celje

(59) Oceni me

Frizerske storitve · Olaplex tretma

Nove Fužine 43, Ljubljana - Fužine

(13) Oceni me

Frizerske storitve · Ličenje · Nega obrvi in trepalnic · Nega rok (manikura)

Litijska cesta 188, Ljubljana Dobrunje

(14) Oceni me

Frizerske storitve

Pot v Toplice 9 , Ptuj

(22) Oceni me

Frizerske storitve

Litijska cesta 38, Ljubljana

(18) Oceni me

Frizerske storitve

Dunajska 119, Ljubljana

(7) Oceni me

Frizerske storitve · Ličenje

Regentova cesta 37, Ljubljana

(11) Oceni me

Fitness rekreacija · Frizerske storitve · Hujšanje in oblikovanje telesa · Kopališča · Ličenje · Masaže · Najem športne opreme · Nega kože · Nega nog (pedikura) · Nega obraza · Nega obrvi in trepalnic · Nega...

Jurčkova cesta 223, Ljubljana

(12) Oceni me

Frizerske storitve

Dunajska cesta 48, Ljubljana

(7) Oceni me

Frizerske storitve

Srednja vas v Bohinju 67, Srednja vas v Bohinju

(6) Oceni me

Frizerske storitve

Več