Fitnes zveza Slovenije

Koprska ulica 72,

1000 Ljubljana

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Delovni čas ni določen

O podjetju

Fitnes zveza Slovenije je vodilna organizacija v Sloveniji, ki izvaja usposabljanja za strokovne kadre v športu in športne projekte, ki pokrivajo množični šport oziroma šport za vse.

Usposabljanja
FZS je izključna nosilka usposabljanja strokovnih kadrov za področje fitnesa, skupinske fitnes vadbe in pilatesa. Po končanem usposabljanju prejmejo udeleženci diplomo, ki je osnova za pridobitev licence za prvo leto in je v Sloveniji veljavni dokument o usposobljenosti za našteta področja. Z registracijo na EREPS je licenca veljavna tudi v EU. Usposobljeni kadri morajo imeti, ne glede na stopnjo, za opravljanje dela na področju športa, veljavno licenco, ki jo podaljšujejo z obveznim licenčnim seminarjem s strani FZS. Strokovni delavec pridobi za koledarsko leto, v katerem je izpolnil vse obveznosti iz naslova usposabljanja, avtomatično priznano licenco.

Veljavnost licence in usposobljenost se preverja tudi s strani Inšpektorata RS za šport. Seznam usposobljenega kadra je dostopen na http://www.fitnes-zveza.si/kader-fzs/ in na Olimpijskem komiteju Slovenije.

ŠPORTNE PRIREDITVE IN PROJEKTI
Zveza se poleg izobraževanja kadra zavzema za pospeševanje redne in varne vadbe na nacionalni ravni tudi z različnimi projekti (Študentski fitnes, Fit Liga, Slofit, Mentorstvo, Mednarodni kongres FZS, licenčni seminarji, strokovna literatura, itd.). Z dosedanjimi projekti smo uspešno dvignili in še vedno dvigujemo raven zavedanja o pomembnosti redne športne aktivnosti za posameznika.

Mnenja strank

  • 1 ocena (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Fitnes zveza Slovenije

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.