Izobraževalno društvo Emperus

Izobraževalno društvo Emperus

O podjetju

Naši diplomirani prevajalci, profesorji tujih jezikov in naravni govorci Vam prevedejo ali lektorirajo vse vrste besedil od pravnih, finančnih, tehničnih vse do spletnih strani, romanov in osebnih besedil. Sodelujemo z visoko izobraženimi prevajalci, profesorji tujih jezikov in naravnimi govorci. Prevajamo vse vrste besedil, naročila sprejemamo tudi preko spleta.

Nove stranke sprejemamo odprtih rok. Ker nas še ne poznajo, jim vedno pošljemo del prevedenega besedila v pogled, da dobijo občutek našega dela. Če nam potrdite ustreznost, vas vljudno prosimo za plačilo storitve - po plačilu vam opravimo še preostanek prevoda.

Zagotavljamo vam, da je prevod opravljen profesionalno in kvalitetno. Poleg prevajanja se v društvu ukvarjamo tudi z inštruiranjem jezikov, vodenjem jezikovnih tečajev ter organiziranjem prave jezikovne šole, ki smo jo poimenovali Emperus.

Mnenja strank

 • 3 ocene (4,7)

Ocenite storitve ponudnika Izobraževalno društvo Emperus

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Maja M.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Cena

  Kakovost

  Prijazna profesorica, prilagodljiv urnik. Pohvale!

 • avatar image

  Brane P.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Nudijo osebni pristop, sproščeno vzdušje. Vse ovire pred govorjenjem v tujem jeziku kar izpuhtijo.
  Sue