EKODOM skupina - inovativne trajnostne rešitve d.o.o.

EKODOM skupina - inovativne trajnostne rešitve d.o.o.

Sajevec 31,

1310 Ribnica

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Delovni čas po dogovoru

O podjetju

Smo eno vodilnih podjetij na področju ekološkega inženiringa in inovativnih trajnostnih rešitev v Sloveniji. V divizijah znotraj skupine delujemo strokovnjaki različnih poklicnih profilov. Na podlagi večletnih izkušenj nudimo edinstveno svetovanje, projektiranje, rešitve ter prodajo preizkušenih zdravih in varčnih produktov, ki bogatijo življenje posameznika ali družbe.

Mnenja strank

 • 8 ocen (5,0)

Ocenite storitve ponudnika EKODOM skupina - inovativne trajnostne rešitve d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Grega D.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Ponudili so nam zelo strokovno in celostno rešitev po ugodni ceni. Izvedba hitra in brez napak.

 • avatar image

  Tea B.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Cena

  Kakovost

  Z velikim veseljem sporočava, da sva pred letom dni naredila res zelo dober korak, ko sva se odločila, da bova kot primarni ogrevalni sitem v hiši uporabljala IR panele (imamo tudi kamin). S ponudbo IR panelov naju je seznanil gospod Mircho, nama pripravil izračune in ponudbe in odločila sva se za nakup, saj je investicija res ugodna.
  Od oktobra 2016, ko se je pričela kurilna sezona, imamo panele vedno vklopljene. Vsaka soba ima svoj termostat, tako da je vsak prostor ogrevan glede na potrebe ( npr. dnevni prostori več, spalni manj ...). Najbolj naju veseli, da so se, glede na kar hladno zimo, napovedi glede povprečne porabe elektrike in glede na to, da hiša trenutno še ni izolirana, po nekaterih prostorih pa so še stara okna, uresničile.
  Potrebno je poudariti tudi dostopnost zastopnika, nasvete in dobro voljo, ki so nama jih posredovali oz. izkazali.
  Všeč pa nama je tudi dejstvo, da sva s tem ogrevalnim sistemom tudi midva "navdušila" še nekaj svojih prijateljev in znancev, ki so

 • avatar image

  Dejan L.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Prvi do sedaj, ki mi niso prodajali ampak celostno svetovali ! Sprva sem pri adaptaciji hiše kolebal med toplotno črpalko in IR paneli, kateri so v zadnjem času zelo “in”. Kontakt od Ekodoma sem dobil preko prijatelja, ki jim dobavlja surovine za izdelavo IR panelov. Njihovo IR ogrevanje ima vgrajeno že dve sezoni. Obiskal sem podjetje tudi na sejmu DOM+ v Ljubljani na katerem sem se spoznal z g. Mirchom. Po detajlni analizi mojega primera in detajlni razlagi različnih opcij ogrevanja smo se na koncu odločili za rešitev, ki mi je bila do tedaj neznana. Vgradili smo 12V ogrevanje - sistem iECO 12V in zadeli v polno. Udobje vrhunsko, nobenega vzdrževanja, poraba pa v rangu toplotne črpalke. Zahvaljujem se tudi g. Damjanu, ki mi je odlično svetoval za okna, in g. Romanu pri profesionalnem svetovanju glede fasade.
  Krasna ekipa ste! Celoviti. Strokovni. Pošteni. Predani. Natančni. Zaupanja vredni. Priporočam!

 • avatar image

  Nin P.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Leta 2015 sva se zaradi povečanja družine, preselila v večje lastniško stanovanje. Ogrevanje je bilo urejeno s centralno kurjavo. V celotni ogrevalni sezoni smo za kurjavo porabili cca.1200 evrov, čeprav sva imela radiatorje dopoldne zaprte. V najbolj mrzlih mesecih je kurjava stala 340 evrov na mesec. Ker se nama je strošek zdel ogromen, s tem da smo morali še paziti na porabo, sva se odločila za spremembo ogrevanja. Po obisku sejma MOS, sva se ogrela za IR ogrevanje pri pestri ponudbi podjetja Ekodom, saj so ponujali neobvezujoč, brezplačen obisk na domu in izračun energetske porabe objekta. Obiskal naju je njihov predstavnik in nama predstavil panele in njihovo delovanje. Ker nama je bila takšen prihranek in lastnosti IR panelnega ogrevanja zelo všeč, sva se brez premislekov odločila za montažo le-teh. Njihov svetovalec nama je uredil vso potrebno dokumentacijo S paneli sva zelo zadovoljna, saj se je letni strošek za kurjavo zmanjšal za cca. 600 evrov.

 • avatar image

  Janez S.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Cena

  Kakovost

  Zelo sem bil zadovoljen. Ta prava cena.

  Gospod Miran je mož beseda.

 • avatar image

  Barbara Č.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Cena

  Kakovost

  Z Vašim podjetjem in vašo ekipo monterjev sem bila izredno zadovoljna.

  Korekten odnos, držanje dogovora, 'estetska' montaža, res vse tako, kot ste obljubili in kot smo se dogovorili. V stanovanju smo vgradili IR ogrevanje. Tudi pri novogradnji, ki jo načrtujemo konec tega leta bomo izbrali vas.

  Vsakemu, ki se bo zanimal za IR panelno ogrevanje bom z veseljem posredovala vaše podatke.

 • avatar image

  Tina P.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Za doogrevanje prostora sem se odločila, ker je mojega otroka, kljub primarnemu centralnemu gretju v hiši, še vedno ponoči zeblo in je imel hladne nogice. Sodelavka, ki je podobne težave rešila z IR ogrevanjem, mi je priporočila podjetje EKODOM . Ker sem želela le najboljše za svojega otroka sem se po temeljitem storkovnem svetovanju s strani g. Mavrina, med široko izbiro panelov, ki jih nudi podjetje EKODOM, odločila za sicer dražji model, ki vsebuje še ionizator prostora, ki ogreje prostori in deluje antibakterijsko. IR panel uporabljamo sedaj drugo leto. Nameščenega ga imamo na stropu v otroški sobi za doogrevanje prostora. Ko prideš v otroško sobo, ga sploh ne opaziš, ker je neslišen in diskreten. Toplota je tako prijetna kot bi te grelo sonce. Moja odločitev za dražji model je bila pravilna, saj z uporabo panela ne bi mogla biti bolj zadovoljna. V otroški sobi je sedaj ogreto vse tudi ponoči in mojega otroka več ne zebe, zrak je čistejši, tako da sem zelo zadovoljna in ga vsem,