O podjetju

Osnovna dejavnost družbe EES sistemi d.o.o. so vse vrste dnevnih in specialnih čiščenj. Temeljni cilj poslovanja je kakovostno opravljanje storitev, zadovoljstvo naših naročnikov, varovanje in ohranjanje naravnega okolja ter graditev partnerskega odnosa z vsemi udeleženci v procesu.
Zaupanje v naše delo nam izkazujejo številne ugledne zdravstvene, kulturne, izobraževalne in druge javne ustanove, kakor tudi številni drugi poslovni subjekti s področja trgovine, turizma, logistike in industrije. Z našimi storitvami so zadovoljni tudi številni manjši naročniki.
Naša največja konkurenčna prednost je vsekakor prilagodljivost, fleksibilnost in hitra odzivnost na želje naročnikov, ki so v teh časih vsekakor najbolj pomembna, saj je naše podjetje ravno prav veliko, da lahko vaše želje ali zahteve takoj uresničimo.
Specializirani smo tudi za izvedbo vseh gradbenih, inštalacijskih in obrtniških del, še posebej pa za suhomontažna dela, spuščene stropove, dvojne pode in talne obloge.
Podjetje EES sistemi d.o.o., ima vzpostavljen in certificiran sistem vodenja ISO 9001:2008 in tudi sistem ravnanja z okoljem po standardu ISO 14000:2004.

Sodelovanje z nami vam zagotavlja izkušenega partnerja, ki vam zagotavlja brezhibno izvedena dela s pomočjo najsodobnejših tehnoloških postopkov in sredstev za izvedbo. Spremljanje smernic razvoja na svetovnem trgu izvajamo s pomočjo rednih obiskov strokovnih srečanj in simpozijev, vse z namenom, da svoje delo opravimo po najvišjih možnih standardih.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika EES sistemi, d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.