DRUŽBA ZA TURIZEM IN STORITVE OJLA, D.O.O.

O podjetju

Zadovoljni potniki
Naša ekipa igra na osebno noto in si ženemo k srcu, če kaj ne gre po načrtih. Vedno damo še kakšno stvar več, kot je zapisno v programu in se trudimo, da predvsem na izletih odnesete s potovanja spomine za celo življenje. Če nam ne verjamete na besedo, si preberite pohvale naših zadovoljnih potnikov (v novicah ali na Facebook strani)

Specialisti za Dalmacijo
Tam osebno poznamo prav vse hotele, lastnike, plaže, skrite kotičke, gostilne, prevoznike in čistilke. Če vas zanima kaj, kar ni zapisano, nas pokličite in z veseljem bomo pokramljali z vami. In če imate kakšne prav posebne želje, pa ponudbe ne najdete na naši spletni, vam bomo uredili prav vse kar bo v naši moči.

Strokovno in s srcem izdelani izleti
Naša ekipa ima bogate izkušnje in tesne sodelavce na področju izdelave izletov. Vaši skupini se bomo prilagodili, hkrati pa vam stali ob strani in vas vodili, da boste brez skrbi. Pa še kakšen nepričakovan cukr bomo dodali.

Bogata ponudba
Tudi če česa nimamo, se potrudimo in najdemo. Sodelujemo z vsemi slovenskimi turističnimi agencijami in z nekaterimi tujimi. Tudi če počitnice ali potovanje niso v naši organizaciji, vam lahko poiščemo karkoli in za to računamo isto ceno kot drugod. Ne skrbite, provizije ne plačujete Vi!

Mnenja strank

 • 1 ocena (5,0)

Ocenite storitve ponudnika DRUŽBA ZA TURIZEM IN STORITVE OJLA, D.O.O.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Nuša V.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Na izletu smo dobili veliko več, kot je bilo obljubljeno. Vrhunska organizacija, super vodiči. Doživetje, ki si ga bom zapomnila za vse življenje.