DPD, kurirska in paketna distribucija, d.o.o.

DPD, kurirska in paketna distribucija, d.o.o.

CELOVŠKA CESTA 492,

1210 LJUBLJANA - ŠENTVID

Uredi
Prikaži telefon Uredi
e-sporočilo Uredi
spletna stran Uredi
profil Uredi
Delovni čas
Delovni čas ni določen

Mnenja strank

 • 5 ocen (1,8)

Ocenite storitve ponudnika DPD, kurirska in paketna distribucija, d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  tina z.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Hvala DPD Slovenija za vašo neponovljivo izkušnjo! Naročim paket, kjer mi v spletni trgovini vse uredijo, saj sem paket hitro potrebovala, vaši kurirski idioti pa ne dostavijo paketa na pravilni naslov oziroma zvonijo na napačnem vhodu! Ok, razumem, pomota, se zgodi vsakemu. Pošljem mail če lahko paket dostavijo na najbližjo PickUp lokacijo in ga grem kasneje sama iskati, če že vhoda ne najdejo, saj je bila doma samo babica po operaciji, ki težko hodi, vaš kurir pa je zvonil na vhodu nadstropje višje, kjer ni nikogar doma, a tudi drugi vhodi so vidni že na daleč. Ampak ne, kretenu to ni pomembno, važno da on na hitro nekam odda in to je to. Ko jih kontaktiram če lahko pustijo paket na pickup lokaciji, pa mi z zapoznelim mailom odgovorite da je bil moj paket že dvakrat, DVAKRAT!!!! zavrnjen in so ga poslali nazaj naslovniku. Resnično ste neresni, nesposobni in ne premorete niti malo človečnosti! Najlepša hvala za nedostavljen paket.

 • avatar image

  Sara Č.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Paket so brez mojega privoljenja preusmerili na Petrol v drugo obcino. Za prehajanje je kazen 400€ (njihov odgovor je bil, da si eni pac upajo it po svoj paket ce ga res hocejo). Poleg tega sem se morala peljati do tja, za kar sem porabila skoraj eno uro pa se doplacati je bilo treba. Ko sem jih klicala, da hocem dostavo na dom so se cudili in rekli, da bojo preusmerili paket s Petrolatum k meni, ampak ga bo vec dneh se vedno niso, zato sem ga sla iskat. Za DPD bi lahko napisala pritozbo dolgo nekaj strani. Ocena -100/5

 • avatar image

  Nataša P.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Podjetje DPD se je kot dostavna služba izkazalo kot zelo neresno. Nazadnje sta bila dva paketa dostavljena preko DPD-ja: za vsak paket sem dobila vsaj 4 obvestila v smislu: Spoštovani,
  paket s številko ..., naslovljen na ..., bo v dostavi predvidoma ....
  In na naveden datum paketa ni bilo. Prišlo je samo naslednje sporočilo z novim datumom. Skrajno neodgovorno.
  Danes je končno prispel še drugi paket. Embalaža je bila tako umazana, kot da so paket privezan vlekli za kombijem in ga ne vozili v kombiju. Poleg tega voznik nikoli ne pokliče, paket enostavno odvrže pred vrati.
  Tole ni za krhke živce. Ne priporočam.

 • avatar image

  Sabrina S.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Odnos

  Kakovost

  Zadnja izkušnja z njimi me je izredno razočarala (izkušnja kot prejemnik). Nezanesljivi so. Najprej so mi napovedali dostavo v petek, mi v petek sporočili po sms, da bo zaradi povečanega obsega dostava v ponedeljek. V soboto, dobro uro pred dostavo dobim sms, da so na poti. Seveda me takrat ni doma in dostavo prestavim na ponedeljek, ko jih čakam ob dogovorjenih urah (in še potem, do konca dostav) in nič. Na internetu vidim status "pošiljke ni bilo mogoče dostaviti", nobenih navodil, kaj zdaj. Po 2 klicih na klicni center, opravičilu in zagotovilu osebe na talefonu, da bo ona poskrbela, da dostava pride dogovorjeni dan, sem vendarle dobila pošiljko (pa vseeno malo izven napovedanega časovnega okvira).

  Problem ni toliko v dolgem času dostave (kar je sicer v današnjem času precej nesprejemljivo), ampak v neupoštevanju napovedanih časov dostav.

  Dala bi jim 1*, 2* zato, ker podpora v klicnem centru je ok, digitalna podpora ok in ker je bila to edina negativna izkušnja z njimi.

 • avatar image

  Mateja V.

  3

  8 ocen
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Všeč mi je, ker me pokličejo in se lahko dogovorimo tudi za nov termin dostave, če me takrat ni na naslovu. Bi jim dala višjo oceno, če mi ne bi enkrat založili paketa (ki so ga vendarle našli in dostavili v 3 dneh).

Priljubljeni ponudniki

KombiCenter

Rožna dolina cesta XV/20a, Ljubljana