DOMEN, RAČUNOVODSKI SERVIS, MIRKO SUŠA S.P.

O podjetju

Profesionalna storitev, vrhunski izdelek, osebni odnos in strokovna podkovanost so naše vodilo. Za nas niste le številka; ste naš prijatelj in član naše družine.

Ker težimo k popolnosti se naši strokovni sodelavci stalno izpopolnjujejo in pridobivajo nova znanja.

Ker izbiramo samo najboljše poslovne partnerje in ker boste z name postali najboljši.

Ker smo družinsko podjetje je to najboljše zagotovilo, da bo za vas res vrhunsko poskrbljeno. Vabimo vas, da nas obiščete v naših poslovnih prostorih v Ljubljani. Obiska bomo zelo veseli.

In nenazdnje, ker vam obljubim da ko nas boste osebno spoznali se ne boste nikoli več vprašali zakaj?

Kako smo drugačni?

RESNOST BANKE, ODZIVNOST MLADOSTNIKA«
To, da smo majhni naj vas ne zavede, ker je to prej naša prednost kot slabost. Svoje storitve opravljamo na najvišji strokovni ravni, ki je primerljiv z največjimi servisi. Pri tem pa se še vedno lahko vsaki stranki osebno posvetimo in smo na razpolago »24/7«.

STROKOVNOST
Računovodski servis DOMEN odlikuje odlična in izkušena ekipa, kjer smo vsi zaposleni strokovnjaki z bogatimi izkušnjami. Ne opiramo se na študentsko delovno silo ali začasno zaposlene.

VAROVANJE ZAUPNIH PODATKOV
Zavedamo se pomembnosti podatkov ki nam jih zaupate. Strogo delujemo v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. To v praksi pomeni, da nepooblaščene osebe nikakor ne morejo dostopati do vaših podatkov, ter da vaši dokumenti brez vašega dovoljenja ne zapuščajo naših pisarn.

BREZ SKRITIH STROŠKOV!
Na trgu je veliko ponudbe računovodskih servisov, toda pri skoraj vseh imajo naročniki še posamezne skrite stroške. Toda ne pri nas. Naša ponudba se pri cenah ne razlikuje, nima skritih stroškov, ne pasti.

UGODNE CENE
Zavedamo se, da živimo v času velikih gospodarskih izzivov, kjer je vsak privarčevan € veliko vreden. In ravno na tem privarčevanem € temelji naša ponudba. Cene imamo nižje od konkurence, toda to nikakor ne pomeni da smo manj kvalitetni. Ravno nasprotno – kvalitetnejši smo od konkurence.

VAŠA KONKURENČNA PREDNOST
Za našimi cenami ne želimo biti veliko finančno breme vaši organizaciji, želimo biti vaš poslovni partner, zaveznik in svetovalec. Želimo da skupaj z name rastete in se razvijate v žaljeno smer. Želimo da je računovodstvo močen člen vašega poslovanja in vaša konkurenčna prednost.

UČINKOVITOST
Imamo znanja in izkušnje, da lahko strokovno izvajamo strategije, ki znižujejo vaše davčne obveznosti na minimum.

DOSTOPNOST
Nahajamo se na odlični/dostopni lokaciji z možnost parkiranja neposredno pred vhodom.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika DOMEN, RAČUNOVODSKI SERVIS, MIRKO SUŠA S.P.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.