S portalom do novih strank

VSESTORITVE.COM – VAŠE ORODJE ZA PRIDOBIVANJE NOVIH STRANK

Portal VseStoritve.com povečuje transparentost trga storitev. Vemo, da na trgu storitev obstajate izvajalci, ki dobro delate in se trudite, da so vaše stranke zadovoljne. Problem je, da vas ob kroničnem pomanjkanju časa in zamudnem iskanju, marsikatera potencialna stranka spregleda in vas ne kontaktira, ko vas potrebuje.

Večja transparentnost trga storitev

Iskalcem (kupcem) storitev portal VseStoritve.com olajšuje proces iskanja in izbire pravega izvajalca storitev, saj jim ponuja vse informacije, ki jih potrebujejo za nakup. Vam, ponudnikom oz. izvajalcem storitev, pa predstavlja učinkovit kanal za vašo predstavitev ciljni skupini in pridobivanje novih strank.

Kako vaše stranke uporabljajo portal VseStoritve.com?

Kupci portal uporabljajo zato, ker jim olajša proces iskanja pravega izvajalca storitev za njihove potrebe. Na portalu najdejo predstavitve ponudnikov, njihove referenčne projekte in priporočila njihovih obstoječih strank.

Kako kupci storitev iščejo nove ponudnike prek portala VseStoritve.com:

  1. Kupec v iskalnik portala vnese storitev, ki ga zanima.
  2. Dobi zadetke iskanj (podjetja, ki opravljajo to storitev).
  3. Odda zahtevek za ponudbe ali pregleda predstavitve ponudnikov.
  4. Na podlagi profilov, ponudb in ocen ponudnikov izbere pravega ponudnika zase.

Portal VseStoritve.com bo dobrim izvajalcem prinesel več posla.

Stranka je tista, ki odloča, koga bo najela za izvedbo storitve. Za potrebovane storitve najdejo več izvajalcev, njihove predstavitve in priporočila pa jim dajo dovolj informacij za pravilno izbiro.

Kaj pa to pomeni za vas? Če bo vaša predstavitev pomanjkljiva, potem vam portal VseStoritve.com verjetno ne bo pripeljal novih strank. Če pa boste na svoji predstavitvi aktivno delali, jo bogatili s priporočili in fotografijami, potem lahko zagotovo pričakujete več posla.

Zakaj se vam splača imeti dobro predstavitev?

Dobra predstavitev izvajalca storitev je najboljši recept za pritok novih strank. Informacije, ki jih stranka potrebuje, podkrepljene s fotografijami vaših opravljenih storitev in priporočili vaših zadovoljnih strank vam bo prinašala nove stranke.

NAJ PRIDOBIVANJE NOVIH STRANK POSTANE PREPROSTO!

Poenostavite pridobivanje novih strank!

Zagotovo se tudi vi soočate s pomanjkanjem časa. Kot podjetnik morate voditi posel, upravljati vaše zaposlene in kakovostno izvajati storitve. Preprosto vam zmanjka časa, denarja ali znanja še za vse aktivnosti marketinga in prodaje, ki jih nujno potrebujete za pridobivanje novih strank. Kaj pa, če bi uporabili najmočnejše orodje, ki vam je na voljo za pridobivanje novih strank?

Priporočila zadovoljnih strank so najmočnejše marketinško orodje!

Zakaj bi zapravljali čas in denar za oglaševanje vašega posla, če pa imate na voljo izredno močno orodje pridobivanja novih strank – vaše sedanje, zadovoljne stranke? Verjetno se strinjate, da je priporočilo zadovoljne stranke najmočnejše orodje za nov posel, če seveda pride do vaših potencialnih novih strank. Te zadovoljne stranke so vam do sedaj koristile le, če so vas priporočile svojim znancem. Kaj pa, če bi vas te zadovoljne stranke lahko priporočale vsem potencialnim strankam, ki iščejo izvajalca storitev s katerimi se ukvarjate?

Ustna priporočila v spletni obliki

VseStoritve.com ustna priporočila prenaša na splet in jim tako povečuje vidnost. Samostojno urejajte svojo predstavitev, izkoristite orodja za pridobivanje priporočil in objavite referenčne fotografije vaših opravljenih storitev.

Dobra predstavitev pomeni stalen dotok novih strank

Uporabniki portala VseStoritve.com dnevno iščejo nove izvajalce storitev. Pregledajo ponudnike, njihove predstavitve, priporočila in referenčne fotografije. Pogledajo cene (ali pošljejo zahtevek za ponudbo) in se na koncu odločijo, komu bodo namenili svoj denar.

Kupec storitev ima moč. Ima pregled nad ponudniki in dovolj informacij, da se odloči, komu bo dal svoj denar. Je to za vas slaba ali dobra novica? Odvisno od vaše predstavitve. Če je ta slaba in imate slabe ocene, potem… Dobra novica pa je, da sami skrbite za svojo predstavitev. Boljša kot je, več posla vam bo prinesla.

Mi skrbimo za vašo vidnost potencialnim strankam, vi pa se posvetite svojemu poslu

Naloga našega portala je pritegniti čim večje število potencialnih strank, da pregledajo vaše predstavitve in vas kontaktirajo (če jih bo vaš profil prepričal). Če boste dobro skrbeli za svojo predstavitev, potem vam obljubljamo, da vam bomo poslali še več strank.

Začnite z vpisom