DIGIFOT, fotografija in tisk d.o.o.

O podjetju

Hitri, zanesljivi, kvalitetni in cenovno ugodni, že od leta 1999. Trudimo se biti najboljši in smo prejemniki prestižne nagrade HP-ja za najkvalitetnejšo foto knjigo leta 2015. Izdelujemo tudi visoko kvalitetne fotografije na platnu, koledarje, voščilnice in foto darila.

Mnenja strank

 • 2 oceni (3,0)

Ocenite storitve ponudnika DIGIFOT, fotografija in tisk d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Petra Š.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Odnos do kupca je neprimeren. Spoznala sem jih na sejmu, pri njih hotela naročiti album, že skoraj obupala zaradi njihove neodzivnosti. Na vprašanje kdaj v prihodnje bodo na kakšnem sejmu v bližini Ljubljane, da natančno dorečemo o izbranih materialih, nisem dobila odgovora. Predlagali so le, da pridem v delovnem času med tednom v Lendavo. V službi pa naj dopust vzamem, da bom uspela pri njih opraviti naročilo? Vseeno nisem želela naročit drugje. Zavedli so me s poceni ponudbo. Cena se je seveda do konca dvakrat povečala, kljub temu, da sem že na začetku opisala vse kar sem želela z njihove strani. Kljub ceni v višini 600 eur niso bili pripravljeni ponuditi niti evra popusta. Njihov odgovor je bil, da jih očitno ne želim razumeti.

 • avatar image

  Nastja S.

  5

  36 ocen
  11 zahval
  • Splošna ocena

  Fotoknjige naročam pri podjetju DigiFot. Njihov program za pripravo fotoknjige je enostaven za uporabo, lahko pa fotografije pripraviš v kateremkoli drugem programu in jim pošlješ pdf. Cena je zmerna, izdelava hitra in pošiljanje zanesljivo. Enkrat so mi šli še posebej na roko, ker se mi je mudilo in je bila knjiga pri meni v roku 3 dni.