Detektivsko varnostna agencija, d.o.o.

O podjetju

Sodelavci pod okriljem Detektivsko varnostne agencije, d. o. o. gremo v korak s časom, neprestano se izobražujemo in usposabljamo. Poleg klasične detektivske dejavnosti nudimo storitve, ki so s to dejavnostjo tesno povezane in so bistvenega pomena za hitro, učinkovito, strokovno in diskretno rešitev primera.

Z dolgoletnimi izkušnjami smo prišli do širokega spektra specifičnih znanj, ki jih z veseljem prenašamo na mlajše sodelavce. Uspešno kljubujemo najzahtevnejšim primerom.

Številna velika in mala podjetja ter fizične osebe nam zaupajo reševanje najrazličnejših detektivskih in sorodnih primerov, mi pa se trudimo, da upravičimo zaupanje v nas z dobro, diskretno, strokovno opravljeno storitvijo.

Pregovor pravi, če najdeš v življenju delo, ki ga opravljaš z ljubeznijo, potem ne boš delal niti enega dne. Detektivsko delo je naše življenje. Združeni smo iz različnih poklicnih profilov, saj je detektivsko delo postalo tako kompleksno, da ena oseba težko osvoji količino potrebnega znanja, da lahko deluje na vseh področjih preiskovalne dejavnosti.

Vsak posameznik v podjetju ima za sabo že dolgo prehojeno pot in iz tega izhajajočih veliko izkušenj. Te poti smo v okviru detektivske agencije združili in na trg stopili z novo podobo, celostno ponudbo, inovativnimi idejami in močno vizijo. Naš cilj so zadovoljne stranke, naš moto pa "kar delaš, delaj dobro" in "vztrajno delo premaga vse."

Smo uspešno uveljavljeni tako v Sloveniji, kakor tudi v tujini. Detektivsko dejavnost opravljamo od leta 2006, na varnostnem področju pa smo prisotni od leta 1998, prav tako na področju računalništva. Fleksibilnost, inovativnost, družbena odgovornost in stalna nadgradnja ter strmenje k perfekcionizmu nas vodijo k doseganju visoke kakovosti naših celostnih storitev. Povezujemo se tudi s kolegi iz tujine.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika Detektivsko varnostna agencija, d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.