Detektiv


Poiščite detektiva, da za vas opravi preiskovalne storitve, ki jih potrebujete.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Detektiv


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Detektiv

IZBRANI PONUDNIKI ZA DETEKTIV


Preglejte predstavitve ponudnikov detektivskih storitev, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Ulica 15.Maja 13, Koper - Capodistria

(1) Oceni me

Detektivske in preiskovalne storitve

Spodnje Škofije 54, Škofije

Detektivske in preiskovalne storitve

Trubarjeva ulica 79, Celje

Detektivske in preiskovalne storitve

Sernčeva ulica 2, Slovenska Bistrica

Detektivske in preiskovalne storitve

Cesta 1. Maja 83, Hrastnik

Detektivske in preiskovalne storitve · Tisk in fotokopiranje

Bregantova Ulica 6, Miklavž Na Dravskem Polju

Zastopanje v izvršilnih in kazenskih zadevah · Detektivske in preiskovalne storitve · Kontrola potnih stroškov · Preverjanje partnerske zvestobe · Ugotavljanje plačilne sposobnosti podjetja

Hrušica 9, Hrušica

Detektivske in preiskovalne storitve

Zgornji Kozji Vrh 11, Radlje ob Dravi

Detektivske in preiskovalne storitve · Poizvedovalne dejavnosti

Kidričeva cesta 75, Škofja loka

Detektivske in preiskovalne storitve · Kontrola bolniške · Kontrola potnih stroškov · Preizkus alkoholiziranosti

Trubarjeva Ulica 79, Celje

Detektivske in preiskovalne storitve

Več