CS AGENCIJA, Detektivske storitve in trgovina, d.o.o.

O podjetju

Če iščete zanesljivo in 100% diskretno detektivsko storitev, ste na pravi strani! Detektiv Aleš in strokovni sodelavec Gorazd sva vam na razpolago.
Če združiva najina znanja in izkušnje, se lahko pohvaliva, da imava skupaj 30 let delovnih izkušenj v Policiji na različnih področjih (preiskovanje hujših kaznivih dejanj s področja gospodarske kriminalitete, preiskovanje ostalih kaznivih dejanj, obravnavanje raznih prekrškov, delo na splošni in mejni policijski postaji, delo v mednarodnih mirovnih silah, mednarodno policijsko sodelovanje, odkrivanje in analiza ponarejenih dokumentov in denarja…). Tu je še skupno več kot 4 leta izkušenj z delom na Komisiji za preprečevanje korupcije. Najina izobrazba združuje znanje strojništva, policijskih in upravnih ved ter ekonomije. Zaradi aktivnega športnega življenja sva pripravljena na najtežje izzive, ki jih prinaša delo detektiva in se tako ne ustrašiva nobenega dela.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika CS AGENCIJA, Detektivske storitve in trgovina, d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.