O podjetju

Smo izkušena in utečena ekipa, predana cilju ustvarjati spletne rešitve in mobilne aplikacije, ki uporabniku olajšajo in popestrijo življenje.

Skrbimo za spletni portal VseStoritve.com, središče povpraševanja in ponudbe storitev. Naš cilj je narediti trg storitev bolj transparenten.

Portal kupcem storitev olajša izbiro primernega ponudnika storitev. Na portalu najdete vse potrebne informacije za izbiro ustreznih ponudnikov storitev, ki jih potrebujete, predstavitvene profile ponudnikov, referenčne slike in ocene njihovega dela. Od ponudnikov lahko zahtevate predračune, se naročite na opravljanje storitve in svojo izkušnjo tudi ocenite. S tem boste pomagali drugim uporabnikom pri izbiri pravega izvajalca.

Ponudnikom storitev portal VseStoritve.com zagotavlja stalen dotok novih strank. Z dobrim in informativnim profilom, fotografijami referenčnih projektov in mnenji zadovoljnih strank iskalcem storitve ponujate vse informacije, ki jih ti potrebujejo za izbiro ustreznega ponudnika.

Mnenja strank

 • 12 ocen (4,6)

Ocenite storitve ponudnika VseStoritve.com

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Uporabnik

  2

  3 ocene
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Imel sem težave z izvedbo storitev nekega podjetja. Dan je bil avans, delo pa ni bilo izvedeno, vračila avansa pa kljub večkratnim pozivom ni bilo.

  Ko sem na tej strani komentiral to podjetje in podaj slabo mnenje, se je podjetje hitro odzvalo in vrnilo avans, s pogojem, da umaknem komentar.

  Zato priporočam to stran in da komentirate svoje izkušnje z izvajalci (tudi pozitivne kot je ta), saj se dobra reklama sliši v naslednjo vas, slaba pa v 9 vasi.

  hvala vsestoritve.com za obstoj

  Zadovoljni uporabnik

  Odgovor ponudnika

  Odlično, naš cilj je točno to - povečati transparentnost ponudnikov storitev in potrošnikom dati možnost, da s svojim zadovoljstvom ali nezadovoljstvom pomagajo dobrim in 'kaznujejo' slabe izvajalce.

 • avatar image

  Jasna Š.

  2

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Velik izbor ponudnikov storitev na enem mestu in odličen posrednik med iskalci in ponudniki storitev. Všeč mi je način dela in skrb za zadovoljstvo vseh vpletenih strank.

 • avatar image

  žana b.

  3

  3 ocene
  2 zahvali
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Vse pohvale ekipi vsestoritve,ki omogoca svojim uporabnikom,da dobijo izvajalca za storitev,ki jo potrebujejo poleg tega pa konkurencne cene drugih izvajalcev. Kot izvajalec,ki se oglasuje preko portala smo povecali bazo nasih strank in prepoznavnost,saj nas stranke kar same kontaktirajo,ekipa vse storitve pa nam je vselej na voljo v primeru vprasanj.Veseli smo,da sodelujemo in skupaj skrbimo za zadovoljstvo koncnih kupcev.

  Odgovor ponudnika

  Hvala za zaupanje. Skupaj z našimi strankami se trudimo razviti trg, kjer stranka lahko izbere izvajalca, ki je preverjeno kakovosten, na preprost in hiter način. Verjamemo da pregleden trg koristi tako strankam kot tudi vsem izvajalcem, ki se trudijo svoje delo opravljati kakovostno.

 • avatar image

  Matjaž S.

  3

  2 oceni
  4 zahvale
  • Splošna ocena

  Odnos

  Cena

  Kakovost

  Vsa pohvala ekipi portala, ki pomaga graditi drugačno kulturo odnosov med naročniki in ponudniki storitev. S takšnim delom, pristopom in odgovornostjo omogočajo razvoj takšnega pristopa k obligacijskim odnosom, od katerih bodo imeli vsi vključeni samo korist; naročniku ustrezno podporo in zaščito, ponudniki pa delo oz. dostop do naročnikov in reklamo, ki bo odvisna od poštenosti in kvalitete opravljenega dela. Z veseljem sem uporabnik tega portala, saj podpiram filozofijo, ki jo predstavlja ekipa portala VseStoritve.

  Odgovor ponudnika

  Hvala! Trudimo se izboljšati kakovost storitev na slovenskem trgu in kupcem storitev ponuditi kredibilno orodje za preverjanje izvajalcev. Vaše ocene koristijo vsem drugim kupcem na trgu - več ocen kot bomo skupaj zbrali, lažja bo odločitev kupcev pri izbiri pravega, kredibilnega izvajalca zase.

 • avatar image

  Matej H.

  3

  15 ocen
  3 zahvale
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Pohvalil bi ekipo vsestoritve.com. Odlično opravljajo delo,vedno delajo z prijaznim odnosom do strank. Podjetjem omogočajo,da se prikažejo v drugačni luči,kjer jih lahko ocenijo stranke po končanem delu. Kar podjetjem zelo dobro koristi in daje zaupanje naslednjim novim strankam. Kar pa dandanes zelo veliko pomeni na zaupanju in dobro opravljenem delu.

  Odgovor ponudnika

  Hvala. Naš cilj je da vsem izvajalcem, ki se trudijo in svoje delo dobro opravljajo, omogočimo dodatno vidnost in potencialnim strankam pokažemo, da ste dober izvajalec, ki ga stranke cenijo.

 • avatar image

  Roman S.

  2

  3 ocene
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Popolnoma razočaran kot ponudnik storitev.

  Pozdravljam idejo zbiranja mnenj in ocenjevanja ponudnikov. Veliko dam na to.

  Vendar vsak vpleteni mora imeti možnost podati svojo plat zgodbe. To je edino pošteno. Vi pa ste odgovore izvajalcev omogočili zgolj proti plačilu!

  To mi je moralno, kot tudi pravno popolnoma nesprejemljivo. Nizkotno. Gre za izsiljevanje. Celoten portal dobi negativen pridih. In nudi možnost manipulacije.

  Kaj pa vas ovira, da pustite skozi kakšno negativno mnenje in prisilite izvajalca, da kupi vaš paket? Kaj ovira konkurenco, da zgenerira nekaj negativnih mnenj? Kaj ovira stranko, da objavi negativno mnenje, ker niste naredili nečesa zastonj? (Primer na sliki).
  Vaš sistem in preverjanja po emailu sigurno ne. Kot stranka si lahko izmislim karkoli, zgeneriram nekaj emailov, objavim preko različnih računalnikov, ustvarim fiktiven račun...Komu boste verjeli?

  Prosim, da na to mnenje ne odgovarjate, dokler mi ne nakažete 50€, da si to možnost omogočite.

  Odgovor ponudnika

  Spoštovani,

  Glede zlorab portala
  Vsak ponudnik storitev ima pravico, da nas opozori na oceno, za katero ne verjame, da je realna. V takem primeru pozovemo osebo, ki je referenco oddala, da nam dokaže nakup storitve (datum nakupa, tip storitve). Če tega ne stori, jo zbrišemo, če nakup dokaže, ostane objavljena.

  Glede oddaj mnenj
  Strinjamo se z vami, da mora imeti prejemnik ocene pravico odgovoriti na preverjeno negativno ponudbo. Dosedaj je bila ta možnost del plačljivih paketov portala. Strinjamo se z vami, da je dvosmerna komunikacija potrebna za cilje portala, ki jih hočemo doseči. Zato bomo možnost odgovarjanja omogočili vsem registriranim uporabnikom portala.

  Hvala, da nam pomagate ustvarjati portal, ki bo povečal transparentnost na slovenskem trgu storitev.

 • avatar image

  Mitja K.

  3

  7 ocen
  8 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Cena

  Kakovost

  Super ta VseStoritve.com!

  Odgovor ponudnika

  Hvala!

 • avatar image

  Andrej T.

  3

  7 ocen
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Všeč mi je vaša stran in možnost pridobivanja ponudb - oddal sem povpraševanje za vgradno omaro in v par urah dobil zlo dobre ponudbe.

  Odgovor ponudnika

  Hvala!

 • avatar image

  Daša N.

  2

  2 oceni
  0 zahval
  • Splošna ocena

  super promocija za storitve, velik odziv in pridobitev novih strank. Pomoč pri promociji preko socialnih omrežij.