Čistilni servis


Poiščite čistilni servis, ki vam bo priskočil na pomoč na domu in poskrbel za čiščenje stanovanja.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Čistilni servis


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Čistilni servis

IZBRANI PONUDNIKI ZA ČISTILNI SERVIS


Preglejte predstavitve čistilnih servisov, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Jablaniške Laze 5, Šmartno Pri Litiji

(6) Oceni me

Čiščenje in odstranjevanje madežev

Borova ulica 16, Domžale

(24) Oceni me

Gradnja in adaptacija · Keramičarstvo · Ograje in stopnice · Prenova kopalnic · Priklopi in montaže · Slikopleskarstvo · Suhomontažna dela · Talne in stenske obloge · Vzdrževalna dela · Čiščenje in odstranje...

Vidergarjeva ulica 23 , Ljubljana - Dobrunje

(8) Oceni me

Dostave in odvozi · Dvorišča in dovozne poti · Popravila in servisiranja · Priklopi in montaže · Razsvetljava · Selitvene storitve in prevozi · Slikopleskarstvo · Talne in stenske obloge · Vodoinštalacije ...

Koroška cesta 94, Maribor

(10) Oceni me

Nega tekstila in usnja ali krzna · Ravnanje z odpadki in čistilne naprave · Zdravo čiščenje · Čiščenje in odstranjevanje madežev

Ljubljanska cesta 9b, Kamnik

(6) Oceni me

Čiščenje in odstranjevanje madežev

CESTA DOLOMITSKEGA ODREDA 186, LJUBLJANA

(2) Oceni me

Čiščenje in odstranjevanje madežev

Archinetova ulica 1, Ljubljana

(3) Oceni me

Čiščenje in odstranjevanje madežev

Dobrovnik 297G, Dobrovnik

(2) Oceni me

Čiščenje in odstranjevanje madežev

ŠEGOVA ULICA 8, NOVO MESTO

(2) Oceni me

Čiščenje in odstranjevanje madežev

Prežihova ulica 3, Ravne na Koroškem

(1) Oceni me

Čiščenje in odstranjevanje madežev

Več