BRIČ GOSTINSTVO, Gostinstvo in trgovina, d.o.o.

O podjetju

Restavracija Brič se nahaja na Bivju, natančneje na stari cesti iz Kopra proti Ljubljani. Restavracija slovi po prijazni postrežbi in specialitetah.
V naših prostorih sprejmemo do sto gostov, poleti pa Vas postrežemo na senčni letni terasi, kjer sprejmemo še dodatnih sto gostov. Pred restavracijo nudimo lastno parkirišče, primerno tudi avtobusom. Za najmlajše obiskovalce imamo priskrbljeno urejeno igrišče, ter balinišče. Izvajamo tudi dejavnost cateringa, nudimo možnost raznih rojstnodnevnih praznovanj ter organizacijo porok. Ob koncih tedna, Vas ob večernih urah razvajamo z živo glasbo. Ponujamo tudi skupinske oglede vinske kleti, kjer Vas lahko pogostimo in razvajamo z vrhunskimi vini.
Zavedamo se, da je za dobro jed potrebna kakovostna surovina, zato smo si uredili vrt na katerem zraste veliko zelenjave in zelišč. Če pa le ni dosti zelenjave na našem vrtu, pa sodelujemo z okoliškimi kmetijami.
Naša kulinarika temelji na pristni domači hrani s pridihom sedanjosti ter sezonskimi barvami. Ponujamo vrsto mesnih specialitet, od žara do divjačine, ter tudi nekaj ribjih dobrot. Med različnimi jedmi boste odkrili, da je poudarek na divjačini, kar je tudi prepoznavni znak naše gostilne.Dnevno Vam nudimo odlične divjačinske specialitete; divjačinski golaž, trilogijo Brič (jelen, divji prašič, srna v omaki), jelenove medaljone v omaki gozdnih sadežev ali jurčkov, srnin file v medeni ali jurčkovi omaki, prepelice polnjene z jabolkom, ovite v slanino in pečene na žaru, divji prašič v omaki črne čebule in še veliko več. Od žar izbora Vam nudimo sočne gurmanske pleskavice, polnjene ražnjiče, čevapčiče, biftek na žaru, polnjeno vešalico, uštipce so le del gostinske ponudbe. Nudimo tudi odlične hladne ter tople predjedi, raznolike juhe, tatarski biftek, domače štruklje ter kruhove cmoke, različne zelenjavne jedi in pester izbor sezonske solate, katero si lahko tudi sami naberete v primernem letnem času. Celotno ponudbo zaokrožajo izvrstne domače sladice, hruška pečena v refošku, Galuška Brič, palačinke v Chardonnay Chateau, sadne kupe….
Pri izboru vin se k žaru in divjačinskem mesu lepo podajo vrhunska vina Brič, iz lastne proizvodnje, ki s svojo svežino lepo dopolnijo vse okuse.
Veliko načrtov je še pred nami, vsi pa z enim ciljem, da bi bili Vi dragi gostje pri nas zadovoljni.

Mnenja strank

 • 1 ocena (5,0)

Ocenite storitve ponudnika BRIČ GOSTINSTVO, Gostinstvo in trgovina, d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Marjana Z.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  priporočam, tokrat sem se odločila za solato, ki me je povsem navdušila. Osebje je profesionalno in se res posvetijo gostu. Cene so povsem znosne in za piko na i je bil avto parkiran v senci.