deal type icon

Ogled in priprava predloga

Brezplačen ogled vrta in okvirna skica. V primeru, da vam bo ustrezal koncept ureditve vrta, se v naslednji fazi izdela natančnejši načrt in 3d prikaz s situacijo..., po ponudbi.

O podjetju

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju načrtovanja in izvedbe/nadzora majhnih in velikih krajinskih projektov in načrtovanja mobilnih hišic.

Vrt od načrta do izvedbe - novogradnja. In/Ali posamezni vrtni elementi - oblikovanje reliefa, tlakovanja, terase, zasaditev, latniki, bazeni, plavalni ribniki, biotopi, namakalni sistem, ..., naravna ali sintetična trava, zelene bivalne strehe,...

Vrt z elementi igrišča za golf od načrta do izvedbe. Izvedba zelenice, peščene ovire, udarjališč, oblikovanje reliefa. Uporaba sintetične trave. Izvedba namakalnega sistema, drenažnega sistema, zbiranje deževnice,...

Igrišča za golf - načrtovanje in nadzor.

Mobilna hiša prilagojena vašim željam od načrta do izvedbe oziroma nadzora izvedbe. Načrt objekta, notranje opreme, instalacij. Sodelovanje z izvajalcem in nadzor izvedbe.

Certifikati

Mnenja strank

 • 2 oceni (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Bon Golf Inženiring d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  marko j.

  2

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Z arhitektovim delom smo bili zelo zadovoljni. G. Peter je prišel prvič na objekt v izredno hitrem času in prav tako v dogovorjenem času narisal več osnutkov. Po temeljitem pogovoru smo se potem skupaj odločili za določeno varianto. Pri urejanju vrta je večkrat prišel na objekt, vedno ob dogovorjenem času, se dogovarjal še z ostalimi izvajalci. Prav tako pa smo tudi zelo zadovoljni s ceno.