Avtošola


Poiščite dobro avtošolo in naj vas prometni znaki usmerjajo v varno vožnjo.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Avtošola


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Avtošola

IZBRANI PONUDNIKI ZA AVTOŠOLA


Preglejte predstavitve avtošol, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Litostrojska cesta 40 A, Ljubljana

(18) Oceni me

Tehnična izobraževanja · Šola vožnje

Cereja 2, Velike Lašče

(1) Oceni me

Šola vožnje

Gerbičeva ulica 44, Ljubljana

Šola vožnje

Kranjska Cesta 4, Radovljica

Izbris kazenskih točk · Šola vožnje

Dunajska cesta 405, Ljubljana - Črnuče

Šola vožnje

Tkalska Ulica 3, Ljubljana

Šola vožnje

Trg Mladosti 6, Velenje

Šola vožnje

Ptujska Cesta 15 B, Gornja Radgona

Šola vožnje

Bogojina 266, Bogojina

Šola vožnje

Tacenska cesta 90, Ljubljana

Šola vožnje

Več