ARHEIN, Sanja Zvonković s.p.

O podjetju

Smo manjše podjetje s sedežem v Metliki. Ukvarjamo se z arhitekturnim projektiranjem in oblikovanjem interierjev. Projektiramo vse faze projektov, od idejnih zasnov, projektov za pridobitev gradbenega dovoljenje pa vse do projektov za izvedbo ter projektov izvedenih del. Poskrbimo za spremljanje projekta od ideje do končne realizacije. Naše glavno vodilo je visoka kakovost in odlično sodelovanje med arhitektom in naročnikom.
Ukvarjamo se tudi z grafičnim oblikovanjem, spletnim oblikovanjem in pripravo na tisk.
Več referenc si lahko pogledat na naši spletni strani www.arhein.si.

Mnenja strank

 • 6 ocen (4,8)

Ocenite storitve ponudnika ARHEIN, Sanja Zvonković s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Maja P.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Z njo imamo izkusnje glede graficnega oblikovanja. Odlicno! Pred tem smo parkrat ze sodelovali z oblikovalci, ki so imeli svojo idejo, nase potrebe podjetja, ga pa niso ravno zares zanimale. Najbolj nas je navdusilo, da Sanja ni taksna. Se vedno zelo dobro razume posel,ter da je pri graficnem oblikovanju izredno pomembno, da je izdelek vsec koncnemu kupcu in, da mu zares sluzi!

 • avatar image

  Sabina G.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Kljub temu, da ni še dolgo, odkar je na samostojni podjetniški poti, je Sanja zelo zanesljiva, odgovorna, prijazna, srčna oseba, njeno delo pa strokovno na visokem nivoju.

 • avatar image

  Blaz P.

  2

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Ko sem navrgel svoje ideje glede logotipa za svoje podjetje, nisem pričakoval takšnega rezultata. Sanja me je s svojimi idejami, iznajdljivostjo in odlično komunikacijo ter odzivnostjo enostavno navdušila. Zato sem bil več kot zadovoljen s končnim rezultatom in jo toplo priporočam, ne samo za izdelavo CGP pač pa tudi za ostale storitve, ki jih nudi!