O podjetju

Smo mizarsko podjetje z lastno proizvodnjo pohištva. Po naročilu izdelujemo pohištvo in notranja vrata za poslovne in privatne prostore. V celoti vam opremimo stanovanje s kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, predsobo.. Seveda po naročilu izdelamo tudi posamezne kose pohištva: omarice, omare, mize, postelje ...
Znamo prisluhniti željam in potrebam stranke.
Naše največje zadovoljstvo so zadovoljne stranke, ki se v svojem domu ali pa v pisarni odlično počutijo.

Mnenja strank

 • 3 ocene (4,7)

Ocenite storitve ponudnika Anton Škof s.p. Mizarstvo

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Josko H.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  V razdobju več let sodelujem z mizarstvom Anton Škof in lahko rečem, da je bilo vedno opravljeno dobro delo. Vse je bilo storjeno v dogovorjenih rokih in brez problemov. Za vse vrste izvedb mizarskih del priporočam Anton Škof s.p. Mizarstvo.
  Joško Hace

  Odgovor ponudnika

  Pozdravljeni g. Hace
  Zahvaljujemo se vam za zaupanje. Tudi z vami je bilo lepo sodelovati. Prepričani smo, da je kuhinja, ki smo vam jo izdelali, še vedno kot nova. Se priporočamo še vnaprej.
  Mizarstvo Škof Anton s.p.

 • avatar image

  Nada Š.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Pred kratkim sem pri mizarstvu Škof naročila izdelavo projekta knjižnih omar in nizke omare - celotno opremo dnevne sobe. Pohištvo so naredili v neverjetno kratkem roku, izvedba pa je brezhibna. Prilagodijo se vsem željam in zahtevam stranke.

  Nada Šerbelj, u.d.i.a.

 • avatar image

  bozidar ž.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Lansko leto smo preurejali poslovne prostore. Bil sem zelo zadovoljen z odzivnostjo in prilagodljivostjo mizarstva Škof. Pri notranjih vratih so imeli daleč najkrajši dobavni rok pred ostalimi ponudbiki s samo montažo pa so se prilagodili našemu urniku in dela izvedli nemoteče. Izdelali so tudi dve kuhinji, ki sta kvalitetino narejeni in lepi na pogled. Zelo sem bil zadovoljen.
  Božidar Žvokelj